Galerii: Manchester United kaotas koduliigas esmakordselt punkte

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Inglismaa kõrgliiga kolmanda vooru avasid Manchester United ja Newcastle United, mängides Old Traffordil väravateta viiki.

Kodumeeskond valdas küll ligi 70 protsenti mänguajast palli ja tegi 19 pealelööki, kuid nende parima võimalusena tõrjus Newcastle'i väravavaht Tim Krul teisel poolajal Javier Hernandezi lähilöögi. Lisaks tabas keskkaitsja Chris Smalling viimastel minutitel posti. Newcastle'i poolelt kolistas avapoolajal väravaraame suvine täiendus Aleksandar Mitrovic, kes saatis pealöögi raskest asendist latti.

«Võime olla rahul esitusega, kuid mitte tulemusega – meil polnud õnne. Viimasel väljakukolmandikul ei teinud me õigeid otsuseid, aga mängisime meeskondlikult suurepärasel moel. Mulle meeldivad niisugused mängud, kus me sel moel tööd teeme, aga mitte niisugused tulemused,» sõnas pärast kohtumist BBC vahendusel Manchester Unitedi peatreener Louis van Gaal. «Mäng oli iseenesest üks minu treeneriaja paremaid, aga meie kasutanud oma võimalusi ära. Oli vaid üks klubi, kes tahtis seda kohtumist võita – meie.»

Tabelis tõusis kaks esimest mängu 1:0 võitnud Manchester United seitsme punktiga hetkel liidriks, kuid kõikidel teistel meeskondadel on kolmanda vooru kohtumine veel pidamata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles