Taavi Lauritsa kaks väravat tõid Pärnule ülitähtsa võidu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnameeksond sai Viljandi Tulevku üle väärtusliku võidu.
Pärnu linnameeksond sai Viljandi Tulevku üle väärtusliku võidu. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Jalgpalli Eesti meistriliiga 25. voorus alistas tabelis pikalt punase laterna rollis olnud Pärnu Linnameeskond võõrsil 2:1 Viljandi Tuleviku.

Pärnakate mõlemad väravad lõi poolajal mängu sekkunud ründaja Taavi Laurits, kes oli esmalt täpne juba kuus minutit hiljem ning seejärel kõmmutas 62. minutil Greger Könninge hea söödu järel teistki korda palli Viljandi võrku. Indrek Ilves suutis küll efektse käärlöögiga 77. minutil Tuleviku kaotusseisu vähendada, kuid enamaks kodumeeskond võimeline polnud.

Üheksanda järjestikuse mängu kaotanud Tulevik võis kaotuses süüdistada vaid ennast, sest teisel poolajal ei suutnud Martin Kase ega ka Rainer Peips üksi tühja värava ees olles palli raamide vahele suunata. Pärnu tõusis tabelis võiduga üheksandaks, edestades Tartu Tammekat nüüd ühe punktiga ja jäädes kaheksandana jätkavast Viljandist maha vaid kahe punktiga.

Narva Trans oli kodus 2:0 parem Paidest, võitjate väravad lõid penalti realiseerinud Roman Nesterovski ja vahetusmees Artjom Škinjov. Trans on tabelis 33 punktiga kuues, Paide 20 punktiga seitsmes.

Vooru viimases mängus kohtuvad täna kell 19 Levadia ja Sillamäe, Postimees näitab mängu otsepildis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles