Bolt: olin parajas hädas

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt
Usain Bolt Foto: SCANPIX

Pekingis peetavatel kergejõustiku maailmameistrivõistlustel 100 meetri jooksu finaalis kulla võitnud Usain Bolti sõnul on tal käsil olnud igati keeruline hooaeg. 

«See tähendab mulle palju, sest ma olen terve hooaja vältel olnud parajas hädas,» sõnas Bolt BBC vahendusel. «Hooaeg on käinud kord üles ja siis alla, aga nüüd on kõik korras.»

«Ma mõistan, miks inimesed tahtsid, et ma võidaksin, aga siiski tegin seda enda nimel,» lausus Bolt.

Kaheksakordse maailmameistri Michael Johnsoni sõnul tegi Bolt midagi erakordset. «See oli Bolti karjääri suurim väljakutse,» lausus Johnson. «Tal oli suur pinge peal, sest kõik ootasid temalt «spordi päästmist» ja seda survet oli näha. Tänase esituse eest võtan ma aga mütsi maha.»

Endise tõkkejooksja ja kahekordne maailmameister Colin Jacksoni arvates ei tule Justin Gatlinil enam kunagi nii head võimalust Usain Bolti võita. «Justin Gatlin ilmselt lööb ennast, sest tal ei tule enam iial paremat võimalust Bolti võita,» lausus Jackson. «Võit läks igati õigele inimesele.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles