Maailmakuulus filminäitleja plaanib astuda vormel-1 maailma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Patrick Dempsey (esiplaanil).
Patrick Dempsey (esiplaanil). Foto: SCANPIX

Tuntud USA filminäitleja Patrick Dempsey, kes on eelkõige kogunud kuulsust sarja «Grey anatoomia» tegelaskuju doktor Derek Shepherdina, plaanib teha uue telesarja, mis puudutab vormel-1 maailma.

Dempsey, kes on lisaks näitlejakarjäärile ka motospordifänn ning osaleb Le Mansi sportautode 24 tunni sõitudel, teatas, et mõlgutab mõtteid telesarjast, mis keskenduks F1 sarja 1961. aastale. 

«Selle aluseks on raamat «The Limit», mis kirjeldab Phil Hilli ja Wolfgang Breghe von Tripsi vahel 1961. aastal toimunud võitlust maailmameistritiitli pärast,» teatas Dempsey.

Kõnealusel aastal krooniti kuninglikus võidusõidusarjas maailmameistriks Ferraril sõitnud Hill, kuid võidul oli juures kibe maitse, sest eelviimasel etapil Monza ringrajal hukkus tema tiimikaaslane von Trips, kes vajas sealjuures meistritiitli kindlustamiseks Monzas vaid kolmandat kohta. Õnnetul kombel põrkas von Tripsi Ferrari kokku Jim Clarke'i Lotusega ning lendas seejärel vastu rajapiiret. Surma said nii von Trips kui ka 15 pealtvaatajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles