Bolt: võit tähendab mulle palju

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt võitjana finišeerimas.
Usain Bolt võitjana finišeerimas. Foto: SCANPIX

Pekingis toimuval kergejõustiku MMil meeste 200 meetri sprindis maailmameistriks kroonitud Usain Bolti sõnul on tänane võit talle väga oluline.

«See on suur asi. Ma olen õnnelik, et saan olla kümnekordne maailmameister,» lausus Bolt The Guardiani vahendusel. «Eriti arvestades tänavust hooaega, kus väga paljud inimesed kahtlesid minu vormis ja arvasid, et ma kaotan.»

Sprinteri sõnul on talle suureks abiks olnud treener Glen Mills, kes on taastanud ka jamaicalase enesekindluse. «Kui ta ütleb, et ma suudan seda, siis ma seda ka suudan,» lausus Bolt. «Ta on nagu mu kaitseingel. Ta teab, kuidas mind ette valmistada ja kuidas mind vormi saada.»

«Bolt on maailma parim ja tal ei ole ühtegi konkurenti,» sõnas endine sprinter ja kaheksakordne maailmameister Michael Johnson BBC vahendusel. «Müts maha selle mehe ees.»

Endise Suurbritannia sprinteri Darren Campbelli arvates on Bolt teinud midagi kirjeldamatut. «Ta on viinud spordi uuele tasemele,» sõnas ta. «Kõik teavad, kes on Usain Bolt.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles