Crystal Palace alistas Chelsea, Liverpool kaotas West Hamile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho tänases mängus Crystal Palace`i vastu.
Jose Mourinho tänases mängus Crystal Palace`i vastu. Foto: SCANPIX

Inglise Premier League`i neljanda voorus ei suutnud tiitlikaitsja Chelsea jagu saada Crystal Palace`ist.

Crystal Palace asus võõral väljakul kohtumist juhtima 65. minutil, kui täpne oli Bakary Sako. Kuigi Chelsea`s laenulepingu alusel mängiv Falcao suutis mängu 80. minutil viigistada, püsis viigiline seis tablool kõigest minuti, sest 81. minutil lõi Palace`i võiduvärava Joel Ward.

Samuti ei suutnud kaotust vältida hooaega kahe võidu ja ühe viigiga alustanud Liverpool, jäädes koduväljakul 0:3 alla West Hamile. Esimese värava lõi Manuel Lanzini juba kolmandal minutil ning esimese pooltunni järel oli Liverpool jäänud juba kaheväravalisse kaotusseisu.

Mängu lisaminutitel lõi West Hami kolmanda värava Diafra Sakho. Mõlemad meeskonnad lõpetasid mängu ka kümnekesi, sest teisel poolajal eemaldati Liverpooli poolt väljakult Philip Coutinho ja West Hami poolelt Mark Noble.

Manchester City võttis koduväljakul kindla 2:0 võidu Watfordi üle. Kohtumises lõi oma esimese värava City eest suvel klubiga Liverpoolist 49-miljoni euro eest liitunud Raheem Sterling.

Aston Villa leppis koduväljakul Sunderlandiga 2:2 viiki ning Bournemouth ja Leicester mäng lõppes samuti viigilsielt 1:1. Tottenham ja Everton mängisid väravateta viiki.

West Brom suutis alistada Stoke City 1:0. 60 minutit kohtumisest pidi Stoke City hakkama saama üheksakesi, kuna esimese pooltunni ees saadeti väljakult ära nii Ibrahim Afellay kui ka Charlie Adam.

Seega on Inglsie Premier League`i neljanda vooru seitsmes kohtumises väljakult eemaldatud juba viis mängijat.

Päeva esimeses kohtumises alistas Arsenal Fabricio Coloccini omavärava abil Newcastle`i.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles