Kontaveit ja Kanepi alustavad US Openit esmaspäeva õhtul

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Viktor Burkivski

Esmakordselt US Openi põhiturniirile pääsenud Anett Kontaveit (WTA 152.) peab oma avamängu Eesti aja järgi esmaspäeva õhtul, kohtudes maailma edetabelis 60. kohal oleva 30-aastase austraallanna Casey Dellacquaga.

Maailma edetabelis mullu septembris koguni 26. kohal olnud Dellacqua ja Kontaveit kohtusid esmakordselt eelmisel aastal Wimbledoni turniiri avaringis ning ülimalt tasavägise kohtumise järel jäi 3:6, 7:6 (4), 6:3 peale austraallanna. Seejuures oli Kontaveidil teises setis kasutada ka matšpall. US Openil pärineb Dellacqua karjääri parim tulemus eelmisest aastast, kui ta jõudis neljandasse ringi, ent kaotas seal 5:7, 2:6 itaallannale Flavia Pennettale.

Kontaveidi ja Dellacqua kohtumine peetakse 10. väljaku esimese mänguna ning see algab Eesti aja järgi esmaspäeva õhtul kell 18. Kohtumise võitja läheb teises ringis vastamisi maailma 31. reketi venelanna Anastassia Pavljutšenkova või edetabelis 79. kohal oleva slovakitari Magdalena Rybarikovaga.

Kaia Kanepi (WTA 95.) mängib samuti homme ning tema mäng sakslanna Anna-Lena Friedsamiga (WTA 80.) on kavas 9. väljaku teise kohtumisena. Sealgi tehakse mängudega algust Eesti aja järgi kell 18.00. Varem pole eestlanna ja esmakordselt US Openi põhiturniirile jõudnud 21-aastane sakslanna kohtunud. Kanepi ja Friedsami mängu võitja läheb teises ringis vastamisi 17. asetusega ukrainlanna Elina Svitolina või venelanna Jelizaveta Kulitškovaga (WTA 107.).

Telepilti kummaltki väljakult esialgsete andmete kohaselt paraku ei toodeta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles