Noorte võim ja kahanenud lootus

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora väravavaht Mait Toom on just püüdnud Nõmme Kalju kogenud poolkaitsja Joel Lindpere pealöögi. Nii nurjas Flora kõik Kalju rünnakud ja realiseeris ühe enda rünnaku ja võttis väärtusliku võidu.
FC Flora väravavaht Mait Toom on just püüdnud Nõmme Kalju kogenud poolkaitsja Joel Lindpere pealöögi. Nii nurjas Flora kõik Kalju rünnakud ja realiseeris ühe enda rünnaku ja võttis väärtusliku võidu. Foto: Sander Ilvest

Eesti jalgpallimeistrivõistlustel on kolm neljandikku hooajast läbi ehk ees ootab veel viimane ring. Kolme meeskonna tiitliheitluses läheb otsustavale faasile kõige paremas seisus vastu FC Levadia, samas on tunduvalt kahanenud hooaega suurepäraselt alustanud Nõmme Kalju lootused. Seni esikolmiku omavahelistes heitlustes võiduta olnud FC Flora sai juurde uut indu, kui laupäevases põnevusduellis alistati Kalju 1:0.

Sel hooajal oli Flora seni Eesti meistriliigas mõlemal juhul jäänud Kaljule alla 0:2, Levadia vastu oli kirjas kaks viiki ja üks kaotus. «Emotsionaalselt oli see meile väga tähtis võit. Platsil käis kõva võitlus ja kõik andsid maksimumi,» tunnistas florakate üks tänavuse hooaja liidritest, 19-aastane poolkaitsja Rauno Sappinen, kes andis pärast mängu emotsioonidele vaba voli. «Hooaja senist käiku arvestades oli see meile vajalik võit. Mängujärgsetest emotsioonidest oli näha, kui oluline see meile oli.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles