Morrisoni meeskond sai teise võidu järjest

Vahur Kalmre
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scott Morrison
Scott Morrison Foto: www.bc.donetsk.ua

Endise TÜ/Rocki korvpallimeeskonna mängija Scott Morrisoni nüüdne tiim Politehnika-Halitšina on saanud Ukraina superliigas kaks võitu järjest ning Morrison on olnud üks meeskonna parimaid.

Kuuendas voorus alistas Politehnika meeskond Mariupoli Azovmashi 92:88. Morrison tõi 20 punkti, olles sellega meeskonnas resultatiivsuselt teine (Wiggins tõi 23 punkti). Lisaks võttis Morrison veel 9 lauapalli.

Seitsmendas voorus alistas Politehnika Kiievi meeskonna 105:79. Morrison oli selles mängus meeskonna resultatiivseim 23 punktiga, kusjuures viskeid sooritas Morrison sajaprotsendiliselt (kahepunktiviskeid 8/8 ja vabaviskeid 7/7). Lauapalle sai Morrison selles mängus kätte 11.

Politehnika meeskonnal on nüüd tabelis kolm võitu ja neli kaotust. Resultatiivseimate mängijate edetabelis on Morrison hetkel kümnes (15,8 punkti keskmiselt mängus).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles