Pehrsson Anierist ja Kingist: loeb see, mida mängija hetkel pakkuda suudab

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Pehrsson.
Magnus Pehrsson. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson selgitas enne laupäevast valikmängu Leeduga, miks pole koondises Henri Anier ja Tarmo Kink ning mida tuleks võrreldes mullu oktoobris Vilniuses saadud kaotusega teisiti teha.

Kahe eesootava kohtumise puhul näeb Pehrsson ainult ühte eesmärki. «Kui tahame, et meie saatus oleks meie kätes, peame saama kuus punkti. Ennekõike peame keskenduma oma ründemängu parandamisele, seal on meil veel esimese omavahelise kohtumisega võrreldes arenguruumi.»

«Võrreldes avamänguga Leedu vastu on meie koosseisust rohkem mängijaid heas vormis. Mehed mängivad koduklubide eest hästi ja löövad väravaid,» kiitis Pehrsson, kes ei kutsunud viimase aja põhitegijatest seekord koondisesse Henri Anieri. «See polnud lihtne otsus, aga kui hindasime oma valikuid, siis tundus, et loeb see, mida mängija hetkel pakkuda suudab. Henri on väga hea mängija, aga viimasel ajal pole ta platsile saanud,» sõnas Pehrsson.

«Aga meil on Sergei Zenjov, Ats Purje, Premium liiga suurim väravakütt Ingemar Teever. Lisaks võime ründajana kasutada ka Igor Subbotinit. Henriga rääkides ütlesin, et loodetavasti leiab ta jälle koha, kus püsivalt mängida. Tarmo Kingi puhul hindame teisi tema positsioonil mängivaid mehi hetkel kõrgemalt, aga kellelegi pole koondiseuks suletud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles