Käsipallikoondis võib jääda ilma vajalikust mängijast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Mägi.
Janar Mägi. Foto: Aue EHV

Kolmapäeval EM-valikmängus võõrsil Makedooniaga kohtuv Eesti käsipallikoondis peab ilmselt läbi ajama Janar Mägita, kes tänases Saksamaa liiga mängus jalga vigastas.

2. Bundesliga lõunatsooni klubi EHV Aue rivistusse kuuluv Mägi sai trauma 10. minutil, kui ta kohtumises Rheinhauseni OSCga vasaku jala põlvele ja hüppeliigesele häda tegi.

«Läksin rünnakul kahe kaitsemängija vahele. Mind lükati ja kui üritasin end püsti ajada, kukkus sajakilone vend mu sirge jala peale. Jube valus oli,» kirjeldas Mägi.

Homme hommikul kell 6.30 läheb vasaksisemise positsioonil tegutsev Mägi arsti juurde ja siis selgub trauma täpsem tõsidus. Eestisse lendab Mägi igal juhul.

«Ma ei tulnud Saksamaale ainult klubi eest mängima. Tegusid tehakse ikka koondises. Välismaal võin kõva mees olla, aga kui koondise eest hakkama ei saa, siis see ei loe,» rääkis Mägi.

Aue kaotas võõrsil peetud kohtumise 25:29 (14:16). «Saanuksin lõpuni kaasa teha, võitnuksime mängu,» ütles Mägi.

Aue asub tabelis 10 vooru järel 18 meeskonna konkurentsis 14. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles