Solvunud Inglismaa ründeäss keeldub koduklubi eest mängimast

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saido Berahino.
Saido Berahino. Foto: SCANPIX

West Bromi jalgpallimeeskonna ründaja Saido Berahino oli üleminekuakna järel nii solvunud, et lubas klubi omaniku käe all enam mitte kunagi väljakule joosta.

Inglismaa kõrgliiga mullust komeeti ajas üleminekuakna jooksul tõsiselt taga Tottenham ja kahele varasemale pakkumisele lisati viimasel päeval veel kaks, kuid West Bromi president Jeremy Peace keeldus Berahinot rahaks tegemast, vahendas Soccernet.ee.

See aga ajas Berahino tagajalgadele ja viha valas ta välja sotsiaalmeedias. «Kurb, et ma ei saa täpselt öelda, kuidas klubi mind kohtles, kuid võin kinnitada, et ei mängi enam Jeremy Peace'i eest,» säutsus 22-aastane ründaja.

«Tottenhami pakkumised olid kaugel meie hinnangust Saido väärtusele ja ajastus ei lubanud meil sobivat asendust otsida,» selgitas Peace hiljem klubi kodulehel, miks Tottenhami ligikaudu 25 miljoni euro suurune pakkumine tagasi lükati.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles