ManUsse jäänud David de Gea võib kaotada koondisekoha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaania koondise väravavahid David de Gea (vasakul) ja Iker Casillas.
Hispaania koondise väravavahid David de Gea (vasakul) ja Iker Casillas. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna väravavaht David de Gea jäi ilma kohast Madridi Realis ning võib lisaks kaotada ka koha Hispaania rahvusmeeskonnas.

Jalgpallimaailm ootas suvise üleminekuakna viimastel päevadel tehingut, mille järgi oleks de Gea pidanud siirduma Madridi Reali. Viimasel hetkel peetud läbirääkimistel leppisid klubid kokku, et Real maksab ManUle ülemineku eest 29 miljonit inglise naela ning annab Inglismaa meeskonnale oma praeguse puuriluku Keylor Navase. Tehing jäi aga viimasel hetkel katki, sest vajalikud dokumendid ei jõudnud õigel ajal süsteemidesse ning nüüd on asunud ManU ja Real üksteise poole süüdistavalt näpuga näitama.

De Gea on omakorda sattunud raskesse olukorda, sest peab naasma Unitedi meeskonna juurde. Üleminekut oodanud väravavaht pole seni peetud neljas Inglismaa liigakohtumises platsile läinud ning tema kohuseid on täitnud Sergio Romero. Nüüd seisabki de Geal ees ülesanne pääseda tagasi Unitedi puurisuule, sest Hispaania koondise peatreener Vicente del Bosque väitis, et sellest võib sõltuda de Gea koht koondises.

«Loodan, et ta hakkab jälle mängima ja on õnnelik. Kui ta mängib, siis saame teda kasutada, aga vastasel juhul on tal väga raske tulla EM-valikmänge mängima,» vihjas del Bosque, et mängupraktika puudumise korral ta de Gead kasutada ei plaani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles