Hävitava kaotuse saanud Feyenoord peatreenerit vallandama ei kipu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Feyenoordi peatreener Mario Been kaotuse järel mängijaid lohutamas.
Feyenoordi peatreener Mario Been kaotuse järel mängijaid lohutamas. Foto: SCANPIX

Eile Hollandi jalgpalli meistriliigas PSV Eindhovenile koguni 0:10 kaotanud Feyenoord kehvast hooajast hoolimata peatreenerit veel vallandama ei kipu.

Feyenoord lasi eilse mängu teisel poolajal endale lüüa koguni kaheksa väravat ning lõpuks saadi klubi ajaloo hävitavaim kaotus, vahendab AP.

Hollandi meistriliigas on sel hooajal võidetud kümnest matšist vaid kaks ning kokkuvõttes ollakse 18 meeskonna seas 15. kohal, liiga liidrist PSVst jäädakse maha 16 punktiga.

Sellest hoolimata kinnitas 14 korral Hollandi meistriks tulnud klubi tehniline direktor Leo Beenhakker, et peatreeneri Mario Beeni töökoht pole ohus.

«Kogu Feyenoordi juhtkond on seda meelt, et meil pole mingit põhjust treenereid vahetama hakata,» sõnas Beenhakker pressikonverentsil.

Been sõnas pärast eilset kaotust, et kui mängijad ja klubi juhtkond on temasse usu kaotanud, paneb ta ameti maha.

Pärast eilset mängu piirasid kümned vihased Feyenoordi poolehoidjad mängijate bussi ümber, ent samas avaldasid nad ka peatreenerile toetust.

Vaata videot eilse kohtumise tipphetkedest siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles