Tarva kossumeeste öine möll röövis võrkpallurilt une

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarva mängijad Richard Anderson (vasakul) ja Kristo Saage (paremal).
Rakvere Tarva mängijad Richard Anderson (vasakul) ja Kristo Saage (paremal). Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Rakvere Grossi Toidukaupade võrkpallimeeskonna diagonaalründaja Ilmar Mõttus ei ööbi enam kunagi enne mänge Lääne-Virumaa keskuses.

«Kuradi Rakvere Tarva kossumehed taas lällasid öö läbi,» kirjutas Mõttus oma blogis laupäeval pärast kodusaalis saadud 0:3 kaotust Ozolnieki Poliursilt. «Suur uste plõmmimine ja kisamine käis. Mina jäin magama hommikul kell 5 ja juba kell 8 pidin ärkama.»

Grossi Toidukaupade ja Tarva pallurid elavad-ööbivad Margiti külalistemajas. Postimehe andmetel pole see esimene kord, kui korvpallurid öörahu rikuvad.

Väidetavalt elavad Margiti külalistemajas Tarva leegionärid Brett McGee, Matt Hall ja Richard Anderson. Tihedad külalised olevat seal ka Kristo Saage ja Viljar Veski.

Tarva mängijatel oli põhjust pingeid maha võtta, sest reedel jäid nad kodusaalis alla TTÜ/Kalevi duublile. Olukorda see aga paremaks ei teinud, sest pühapäeval tuli Tallinnas vastu võtta kaotus TTÜ/Kalevi esindusmeeskonnalt.

Mõttuse blogi saate lugeda SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles