Wozniacki püüab Dohas tänavuse hooaja seitsmendat turniirivõitu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki Foto: SCANPIX

Kaks nädalat tagasi maailma esireketiks tõusnud Taanit esindav tennisist Caroline Wozniacki loodab homme Dohas algaval aastalõputurniiril tänavusele hooajale ilusa punkti panna.

Wozniacki on sel hooajal võitnud juba kuus turniiri, Dohas jahib ta seitsmendat turniirivõitu ning ühtlasi 1,5 miljoni dollari suurust auhinnaraha, vahendab Reuters.

Mullune aastalõputurniir kujunes Wozniacki jaoks üsna suureks katsumuseks, kuna teda kimbutasid kõhukrambid ja ta vigastas oma reielihast ning seetõttu andis ta poolfinaalis toonasele esireketile Serena Williamsile 4:6, 0:1 kaotusseisul loobumisvõidu.

Sel hooajal on aga Wozniacki olnud suurepärases vormis ja hiljaaegu võttis ta kaks järjestikust turniirivõitu, olles parim nii Tokyos kui Pekingis.

«Pärast Aasiast naasmist võtsin väikese puhkuse ja olin tennisest viis päeva eemal. Vajasin pausi, keskendusin sel ajal lihtsalt füüsilisele ettevalmistusele, peamiselt tegelesin poksimisega,» selgitas Wozniacki. «Eelmisel aastal pidin vigastuse tõttu loobumisvõidu andma, aga nüüd olen sajaprotsendiliselt terve ja tahan eelmise aasta tulemust parandada.»

Wozniacki loositi aastalõputurniiril kastanpruuni alagruppi, esimeses matšis läheb ta homme vastamisi venelanna Jelena Dementjevaga (WTA 9.).

Aastalõputurniiri alagrupid:

Kastanpruun alagrupp:

Caroline Wozniacki (Taani)

Francesca Schiavone (Itaalia)

Samantha Stosur (Austraalia)

Jelena Dementjeva (Venemaa) 

Valge alagrupp:

Vera Zvonarjova (Venemaa)

Kim Clijsters (Belgia)

Jelena Jankovic (Serbia)

Victoria Azarenka (Valgevene)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles