Pühapäeval näeb Kohilas maailmatasemel kettaheidet ja odaviset

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter.
Gerd Kanter. Foto: KAI PFAFFENBACH/REUTERS

Pühapäeval, 6. septembril toimub Raplamaal, Kohila staadionil kõrgetasemeline kergejõustikuõhtu koos heitjate seeriavõistluse finaaletapiga.

Meeste kettaheites kohtuvad sel aastal viimast korda Eesti publiku ees olümpiavõitja Gerd Kanter (hooaja tippmark 66.02 heidetud Kohilas), Eesti edetabelijuht ja maailma edetabeli üheksas mees Martin Kupper (hooaja tippmark 66.67), Märt Israel (62.19) ja vanameister Aleksander Tammert (57.44), vahendas ERR Sport.

Meeste odaviskes on kohal kõik Pekingis maailmameistrivõistlustel osalenud Eesti mehed: Risto Mätas (hooaja tippmark 82.06), Magnus Kirt (82.22) ja Eesti edetabelijuht Tanel Laanmäe (83.11). Kaasa teeb ka 2008. aastal Pekingis olümpiahõbeda võitnud lätlane Ainars Kovals (isiklik rekord 86.64). Mätas, Kirt ja Kovals on sihikule võtnud Rio de Janeiro olümpianormi (83.00) ületamise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles