Eesti jalgpallurid saavad täna heidelda FC Barcelona tulevikutähega

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alen Halilovic (paremal) FC Barcelona trennis koos Ivan Rakiticiga.
Alen Halilovic (paremal) FC Barcelona trennis koos Ivan Rakiticiga. Foto: SCANPIX

Eesti U21 jalgpallikoondis kohtub täna õhtul Tartus Tamme staadionil peetavas EM-valikmängus tugeva Horvaatiaga.

Eesti noorte peatreeneri Martin Reimi valikusse kuuluvad teiste seas Rauno Sappinen, Frank Liivak, Madis Vihmann, Erik Listmann, Maksim Gussev, German Šlein, Mihkel Ainsalu, Andre Paju, Mattias Käit jpt.

Horvaatia rivistusse kuuluvad peamiselt sealsete tippklubidega Zagrebi Dinamo ja Spliti Hajduki pallurid, aga lisaks ka mitmed välisklubide mängijad, kellest tuntuim on Alen Halilović. Noormehe mängijaõigused kuuluvad Hispaania suurklubile FC Barcelona, praegu on ta laenul Sporting de Gijónis.

«Kuna mängu vastu valitseb suur huvi, siis tuletame meelde, et Tamme staadionil on 1600 istekohta ja vastavalt UEFA reeglitele lubatakse staadionile täpselt nii palju inimesi kui on istekohti,» märkis jalgpalliliidu peadirektor Tõnu Sirel.

Sissepääsu tagab eelmüügist ostetud pilet, kõigi teiste puhul kehtib reegel «kes ees, see sees». Eelmüük Piletilevis lõpeb kell 17:00, staadion avatakse publikule kell 18:00, avavile antakse kell 19:00.

Eesti on seni käimasolevas valiksarjas pidanud kaks kohtumist. Esmalt tehti 0:0 viik San Marinoga ja viimati kaotati 0:2 Hispaaniale. Horvaatia on enda ainsas matšis teeninud 1:0 võidu Gruusia üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles