Cabaye: Martial on Thierry Henryga väga sarnane

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Martial
Anthony Martial Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi teatas napilt enne suvise üleminekuakna sulgumist, et nad on täiendanud meeskonda 19-aastase Anthony Martialiga. Crystal Palace’i mängumehe Yohan Cabaye sõnul on tegemist väga andeka jalgpalluriga. 

Manchester United maksis Prantsuse noortekoondise ründaja eest rekordilised 36 miljonit inglise naela ning sellega on noorele mängumehele pandud suured ootused, vahendab The Mirror. 

Cabaye sõnul tuleb Martialile aga anda arenemiseks aega. «Uskuge mind, ta on nagu Thierry Henry,» lausus Prantsusmaa koondislane. «Tal on Thierryga sarnased omadused. Talle tuleb anda ainult aega, et seda ka väljakul tõestada.»

«Ta on väga hea mängija ja teda ootab suur tulevik,» lausus Manchester Unitedi ja Prantsusmaa koondise mängumees Morgan Schneiderlin. «Kõik räägivad ainult tema hinnast, aga ma loodan, et meedia jätab ta rahule. Martialile tuleb arenemiseks aega anda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles