Kalev/Cramo äss Rolands Freimanis: Eesti ei saa nii halb olla, olen üllatunud

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rolands Freimanis (paremal).
Rolands Freimanis (paremal). Foto: Tairo Lutter

Läti korvpallikoondise algviisiklasel ja Kalev/Cramo põhitegijal Rolands Freimanisel on raske uskuda, et Eesti kaotas EM-finaalturniiril kaks esimest kohtumist Tšehhile ja Belgiale sedavõrd kindlalt.

«See on minu jaoks suur üllatus! Eestil on head mängijad, ma tean seda – olen ju paljudega nendest koos mänginud. Ma pole küll mänge oma silmaga näinud ja ma ei kujuta ette, mis seal juhtuda võis. Fännid ei saa öelda, et nad ei oska mängida. See on elu, asju juhtub. Eesti ei saa lihtsalt nii halb olla,» ütles Freimanis pärast seda, kui oli aidanud Lätil D-grupis saada ühe kaotuse kõrvale teise võidu.

Läti kohtub Eestiga alagrupiturniiri viimasel õhtul ehk neljapäeval, enne seda seisab ees heitlus Ukrainaga. «Praegu mõtlen ainult Ukrainale, Eesti peab seega veel oma aega ootama. Aga loomulikult saab see minu jaoks olema eriline kohtumine. Olen klubikaaslase (Rain) Veidemaniga rääkinud, aga olen piirdunud ainult tema muljete ja skooride vaatamisega,» rääkis Freimanis.

27-aastane ja 210 pikkune Freimanis on Läti koondises oluline jõud: seni on ta kolmes EMi mängus keskmiselt viibinud platsil 23 minutit ja toonud selle aja jooksul 7,3 punkti ja 7,3 lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles