Martin Reim U21 koondise kaotusest Horvaatiale: olime füüsiliselt nõrgemad

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
U21 jalgpallikoondise peatreener Martin Reim.
U21 jalgpallikoondise peatreener Martin Reim. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti U21 jalgpallikoondis kaotas eile Tartus 0:4 Horvaatiale. Eesti noortekoondise peatreener Martin Reimi hinnangul jäädi alla eelkõige füüsilise vormi poolest.

«Mäng oli ühtlaselt sarnane, meie poolt oli eredamaid sähvatusi, aga see ei olnud see, mida me ette kujutasime. Reaalsus oli, et me jäime füüsilise võimsuse poolest hätta. Kuigi Hispaania mängust oli piisavalt aega möödas, siis kaks rasket mängu järjest ei olnud mehed suutelised vastu pidama,» rääkis Reim jalgpall.ee portaalile.

«Teadsime, et tehniline ja võistkondlik söödumäng on ka horvaatidel hea, aga me ei suutnud ka füüsiliselt nendega sammu pidada. Hispaanlastega suutsime kasvõi kahekesi ühe vastu saada toetusega, kuid täna ei olnud sedagi jõudu. Kahevõitlustes läks kaalukauss väga palju Horvaatia kasuks ja põhimõtteliselt surusid nad meid ära,» lisas Reim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles