Korvpalli EM: Itaalia võttis Hispaanialt skalbi, Horvaatia alistas Makedoonia

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaania-Itaalia mäng.
Hispaania-Itaalia mäng. Foto: SCANPIX

Korvpalli EMil peeti täna hilisõhtul kaks mängu, kus võidud said kirja Itaalia ning Horvaatia.

B-alagrupi oodatud kohtumises suutis Itaalia võita Hispaaniat, mängu lõppskooriks kujunes 105:98. Itaalia parimana viskas Danilo Gallinari 29 silma, Hispaania poolt panustas Pau Gasol 34 punktiga.

B-alagruppi juhib täiseduga Serbia, Itaalial on nüüd alagrupi teisena 2 võitu ning üks kaotus. Sama saldo on ka kolmandat kohta hoidval Türgil, Hispaania on võidu ning kahe kaotusega neljandal kohal. Ka viiendal positsioonil oleval Saksamaal on kirjas üks võit ja kaks kaotust, vaid Islandil on seni võiduarve avamata.

Teises tänaõhtuses matšis sai Horvaatia kindla 73:55 võidu Makedoonia üle. Horvaatide poolt viskas Dario Saric 15 punkti, Makedoonia suurimaks skoorijaks oli 10 punktiga Predrag Samardziski.

C-alagruppi on juhtimas Kreeka, kellel on kolmest mängust kolm võitu, Horvaatia on kahe võidu ning ühe kaotusega teine. Järgnevad Sloveenia (2 võitu/1 kaotus), Holland (1/2), Makedoonia (1/2) ja Gruusia (0:3).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles