Rooney: loodan koondisega veel palju saavutada

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney
Wayne Rooney Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondis võitis eile õhtul 2:0 Šveitsi rahvuskoondist ning teise värava autori Wayne Rooneyi jaoks oli see tema karjääri 50. koondisevärav. Sellega kerkis Manchester Unitedi ründestaar läbi aegade kõige edukamaks Inglismaa koondise väravalööjaks.

«Ma tänan kõiki oma treenereid ja meeskonda, kes on minguga pidanud kaua koostööd tegema,» lausus Rooney The Mirrori vahendusel. «See on minu, mu pere ja karjääri väga oluline hetk.»

«Ma loodan, et suudame koondisega veel palju saavutada,» lisas ta. «Meie meeskonnas on palju noori talendikaid mängijaid, kes võivad tulevikus mu rekordi isegi purustada.»

Varasem rekord kuulus Sir Bobby Charltonile, kelle arvele kogunes karjääri jooksul 49 tabamust. «Õnnitlen Wayne Rooneyt,» lausus Charlton. «Olen alati olnud väga uhke, et see rekord just minu nimele kuulus.»

«Oma riigi koondist esindada oli mulle alati suur au ja ma tegin seda uhkusega,» lisas ta. «Muidugi olen natukene pettunud, et see rekord enam mulle ei kuulu, aga mul on siiski suur rõõm, et selle purustas just meie koondise kapten.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles