Läti peatreener otsutavast mängust Eestiga: tean, et Läti alistamine on eestlastele eriline, nüüd on teil selleks võimalus

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ainars Bagatskis (vasakul) ja Rolands Freimanis.
Ainars Bagatskis (vasakul) ja Rolands Freimanis. Foto: SCANPIX

Läti korvpallikoondise peatreener Ainars Bagatskis ütles pärast EMil Ukrainalt saadud kaotust, et homseks võtmekohtumiseks Eestiga valmistuvad nad nagu igaks mänguks ja et Eesti suurimaks trumbiks peab ta Tiit Sokku. Homsest kohtumisest sõltub Eesti alagrupist edasipääs, kui Läti suudetakse alistada, on Eesti edasi.

«Oleme turniiri esimestes mängudes saadud hea emotsiooni justkui kaotanud. Ukraina kaitse võimaldas meil väljast visata, aga samal ajal unustasime ise oma pikad mehed ära ja kaitses hakkasime improviseerima, kahjuks ka mängu otsustavatel hetkedel,» kommenteeris peatreener 74:75 kaotust.

Homse mängu kohta Eestiga sõnas Bagatskis, et selleks valmistutakse nagu igaks teiseks kohtumiseks. «See on edasipääsu osas võtmemäng, kuid püüame seda võtta nagu iga mängu ja valmistume selleks nagu ikka. Eestil on tark treener ja tean, et Läti alistamine on teile eriliselt tähtis, nüüd on teil see võimalus.»

Küsimusele, kas on mõni Eesti mängija, kellele homme eriliselt tähelepanu pöörata, vastas Bagatskis: «Tiit Sokk.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles