Cipollinist võib saada Katjuša konsultant

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Cipollini.
Mario Cipollini. Foto: Wikipedia

Venemaa parima jalgrattameeskonna Katjuša mänedžer Andrei Tšmil peab läbirääkimisi Mario Cipolliniga eesmärgiga legendaarne Itaalia sprinter tiimi tehniliseks konsultandiks värvata.

Kuigi Karjuša on tänavu teeninud 20 võitu, pole Tšmil tulemustega rahul, sest tähtsatel klassikutel jäädi tagaplaanile. «Meil oli helgeid ja halbu hetki, kuid tulemused näitasid, et midagi jäi puudu,» ütles Tšmil.

Mehed on ammused tuttavad – aastatel 1992-1993 sõideti koos MG-Bianchis. Tšmil teab, et playboy kuulsusega Cipollini ei teinud sportlasena pisiasjades järeleandmisi ja ta oskab sõite võita.

«Meeskonnas peab olema keegi, kes näitaks Filippo Pozzatole, mida ta valesti teeb. Pozzato on andekas ja hea rattur, kuid just väikeste puudujääkide tõttu pole ta suutnud end realiseerida. Mulle teeb haiget, et ta laseb nii palju häid võimalusi käest. Pozzato ei näi tajuvat, et aeg läheb ja ta ei saa kella tagasi keerata. Mina olin ratturna agressiivsem ja võidujanulisem. Teadsin, et tasuta lõunaid ja vabandusi pole olemas,» avameelitses Tšmil.

Cipollini puutus Pozzatoga kokku, kui ta töötas Liquigasi tiimi konsultandina. Praegu peab eksmaailmameister ja Milano-San Remo võitja sama ametit ISD-Neri meeskonnas, millega ta on seotud ka oma ratta- ja riideäri tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles