Video: meistriliiga augusti ilusaimaks väravaks valiti stiilne kauglöök

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: EJL

Postimehe lugejad valisid jalgpalli Eesti meistriliiga augustikuu ilusaimaks väravaks Narva Transi noore äärepoolkaitsja Vlasii Sinjavski kauglöögi Pärnu Linnameeskonna võrku. Sinjavski pomm kogus ligi 40 protsenti häältest, edestades nii Tartu Tammeka ründaja Kevin Rääbise kavalat tõstet Infoneti võrku kui ka Viljandi Tuleviku poolkaitsja Indrek Ilvese käärlööki Tammeka vastu.

Kokku anti augusti kauneima värava valimisel 1299 häält. Lisaks Sinjavskile on kuu ilusaima värava auhinna võitnud tänavu veel Taavi Laurits (märts, Pärnu Linnameeskond), Aleksandr Dubõkin (aprill, Sillamäe Kalev), Ingemar Teever (mai, FC Levadia), Igor Dudarev (juuni, Sillamäe Kalev) ja Reginald (juuli, Nõmme Kalju). 

Premium liiga augustikuu ilusaim värav:

  1. Vlasii Sinjavski (Narva Trans) 512 häält - 39,4%
  2. Kevin Rääbis (Tammeka) 323 häält - 24,9%
  3. Indrek Ilves (Tulevik) 244 häält - 18,8%
  4. Omar Elhussieny (Levadia) 89 häält - 6,9%
  5. Tarmo Neemelo (Nõmme Kalju) 39 häält - 3,0%
  6. Vjatšeslav Zahovaiko (Paide) 35 häält - 2,7%
  7. Vitalijs Zils (Narva Trans) 33 häält - 2,5%
  8. Ermal Hajdari (Infonet) 24 häält - 1,8%

Eesti Jalgpalli Liit koostöös Postimehega korraldavad igakuise hääletuse, et selgitada välja Premium liiga ilusaim värav 2015. Märtsist novembrini selgitatakse igas kuus välja võitja, kes pääseb finaali. Nii selguvad kaheksa finalisti, lisaks saavad finaali ka kaks parimat teist kohta. Hooaja ilusaima värava lööja kuulutatakse välja EJL hooajalõpugalal, mis toimub 22. novembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles