Mourinho: Chelsea esiväravavahi paus saab olema pikk

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thibaut Courtois
Thibaut Courtois Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea peatreener Jose Mourinho kinnitas, et meeskonna esiväravavaht Thibaut Courtois on oma põlve vigastanud ja jääb pikaks ajaks platsist eemale.

Mourinho kinnitas pressikonverentsil, et 23-aastane Courtois sai kolmapäevasel treeningul vigastada ja peab minema operatsioonile. «Courtois sai väravavahtide treeningul vigastada,» lausus peatreener klubi kodulehekülje vahendusel. «Ma ei saa küll palju rääkida, aga ta parem põlv vajab operatsiooni ja sellest tulenevalt jääb ta pikaks ajaks eemale.»

«Pole lihtne, kui maailma parim väravavaht saab vigastada,» lisas ta. «Küll oleks aga lihtne kui maailma parim väravavaht saaks klubi eest mängida.»

Nüüd peab Courtois´ asemel väljakule minema Bosnia ja Hertsegoviina esinumber Asmir Begovic. «Õnneks on meil Begovic, kes on väga hea väravavaht,» ütles Mourinho. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles