Tallinna Maratoni võit läks Keeniasse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB Tallinna maraton
SEB Tallinna maraton Foto: Eero Vabamägi, Jaanus Lensment

Tallinna kesklinnas toimunud kuuenda SEB Tallinna Maratoni maratonidistantsi võitis keenialane Kiprop Tonui ajaga 2:18:04.

Kiprop Tonui järel finišeerus Eesti meistrivõistluste tiitli võitnud ja üldarvestuses teise koha saanud Sergei Tšerepannikov, kes jooksis isikliku rekordi 2:23:48. Eesti meistrivõistluste hõbeda võitis teist aastat järjest noor jooksja Heinar Vaine, kes tuli ajaga 2:24:09 üldarvestuses kolmandale kohale. Eesti meistrivõistluste kolmandaks tuli ajaga 2:28:29 Kaupo Sasmin, kes lõpetas üldarvestuses maratoni neljandana.

Naistest oli maratoni kiireim eestlanna Kaisa Kukk, kes läbis distantsi ajaga 2:52:40 ning võitis ka Eesti meistritiitli. Kukk jäi üldarvestuses neljakümne esimeseks. Teiseks tuli Evelin Talts, kes jooksis maratoni ajaga 2:55:29 ja kolmandaks Mari Boikov, kelle ajaks jäi 2:58:19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles