Haige hammas jätab koondisse naasnud Järve pingile

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Järve
Kristo Järve Foto: Peep Pahv

Pärast pikka vaheaega Eesti käsipallikoondisse naasnud 32-aastane Kristo Järve jääb suure tõenäosusega tänasest EM-valikmängust Makedooniaga eemale.

Päev enne Makedooniasse sõitu hambaarsti juures käinud Järvel paistetas lennusõidul ravitud hamba poolne lõug üles. Õhtul õngitses abitreener Ain Pinnonen mehe hambast prooviplommi välja, ent sellest polnud abi – mehel tõusis palavik ja seis polnud parem ka täna hommikul.

Eesti koondis on nüüd raskes seisus. Juba enne Makdooniasse sõitu vigastas jalga Eesti koondise üks põhipommitajaid Janar Mägi ja jäi koju. Järvel nägid treenerid täna samuti suurt rolli, ent nüüd tuleb ilmselt ka tema teenetest loobuda. Järve puudumisel saab ilmselt plaanitust palju suurema koormuse Dener Jaanimaa.

Makedoonia ja Eesti koondise vaheline kohtumine algab täna kell 18.15 ja Postimees.ee toob mängu käigu operatiivselt lugejateni.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles