Andres Sõber: ma ei kontrolli enam isegi oma naist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber Rakvere põhikooli õpilastele tundi andmas.
Andres Sõber Rakvere põhikooli õpilastele tundi andmas. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Rakvere Tarva korvpallimeeskonna peatreener Andres Sõber ei kavatse hoolealuseid öörahu rikkumise pärast Margiti külalistemajas vaibale kutsuda.

«Seal midagi sellist küll ei juhtunud, millest numbrit teha. Võib-olla mõni mees oli kauem üleval,» lausus Sõber Vikerraadiole antud intervjuus. «Eks ikka tahetakse huvi tunda nende vastu, kelle seisud on paremad. Ma saan täitsa võrkpallimeestest aru.»

Palju teie saate meeskonna distsipliini kontrollida? «Me ei kontrolli. Ma ei kontrolli enam isegi oma naist. Meil on üksteise vastu usaldus. Teatud vastukäimisi tuleb, kuid ma pole sellest kunagi numbrit teinud. Mehed, kes korra hoidmisega toime ei tule, on pikas jooksus selgelt näha. Need pole ka korvpalliväljakul mängumehed,» vastas Sõber.

Rakvere Grossi Toidukaupade võrkpalliklubi diagonaalründaja Ilmar Mõttus kirjutas oma blogis, et ei saanud ööl vastu laupäeva Margiti külalistemajas korralikult magada, sest samas kohas ööbivad Tarva korvpallurid «lällasid öö läbi».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles