Korvpalli EM: Hispaania superstaarid on homsel suurel mängul taas rivis

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pau Gasol.
Pau Gasol. Foto: SCANPIX

Prantsusmaal Lille'is jätkuval korvpalli EMil peetakse homme senise turniiri vahest oodatuim matš, kui veerandfinaalis lähevad vastamisi Hispaania ja Kreeka. Viimastel päevadel on tervisega probleeme olnud Hispaania staaridel Pau Gasolil ja Rudy Fernandezil, aga homme peaks nad suure tõenäosusega mängukõlbulikud olema.
 

Gasoli vaevab müstiline tervisehäda, millest koondise arstid avalikkust teavitada ei taha. Küll on teada, et doktorid soovitasid Gasolil kaheksandikfinaalis Poola vastu platsil olla mitte kauem kui viis minutit järjest, aga kuna lõpuks 30 punkti kogunud Gasolil sujus mäng niivõrd hästi, siis otsustasid peatreener Sergio Scariolo ja Gasol üheskoos, et minnakse riskile. Kokku oli Chicago Bullsi korvialune jõud väljakul 31 minutit.

Hispaania väljaande Marca teatel tegid nii Gasol kui ka Fernandez tänaõhtuse treeningu kaasa ja on homme mänguvalmis. Seljavaluga kimpus olev Fernandez jättis kaheksandikfinaali vahele, vigastustega on hädas ka kaks teist tagameest Sergio Llull ja Pau Ribas.

Keskmiselt 23 punkti visanud Gasol on seni olnud EMi suurim skooritegija, Fernandez on piirdunud enda kohta tagasihoidliku 6,4 punktiga. Hispaania - Kreeka mäng algab Eesti aja järgi kell 19.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles