Hurt: viimased kolm mängu on olnud meeskonna töövõit

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norbert Hurt.
Norbert Hurt. Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Nõmme Kaljust võõrsil 2:0 jagu saanud ja meistritiitlile jahti jätkava FC Flora peatreener Norbert Hurt jäi pärast kohtumist rahule nii valitud taktika kui ka mängijate suhtumisega.

«Oleme teinud tööd meeskondliku üldise võitlustahtega ja detailidega taktikas. Viimased kolm mängu on olnud meeskonna töövõit. Esimesel poolajal olime natuke liiga madalal, nad pääsesid liiga lihtsalt meie karistusala juurde. Teisel poolajal suutsime juurde panna, see tegi kõige rohkem rõõmu. Poolajal rääkisime ründajatega, et tuleb pressingut suurendada, nad ütlesid, et neil on selleks jõudu. Teadsime, et milles me peame tugevad olema, on see, kui palli võidame. Ja sellega me ka selle mängu ära tegime!» rõõmustas Hurt.

Vahetusmeeste pingilt sekkus Rauno Sappineni asemel mängu 57. minutil poolkaitsja Joseph Saliste, kes tegi vaid kolm minutit hiljem suurepärase eeltöö Albert Prosa avaväravale ning vormistas 89. minutil Prosa söödust ise lõppseisu. «Jossi üle on tõesti hea meel. Sapi tegelikult lõpetas ka vahetussetuleku hea pealelöögiga ja korraks tekkis tunne, et kas on üldse vaja Jossi sisse panna, aga tegelikult oli Sapi oma töö teinud,» naeris Hurt.

«Vahetused andsid meile jõudu juurde – Salista, Ainsalu, ka Karofeld, kellel oli väga raske ülesanne sellises kohas mängu tulla,» sõnas Hurt, kes oli poolajal sunnitud tegema väravavahi vahetuse, kuna seni kõikides mängudes Flora postide vahel seisnud Mait Toom põrkas avapoolajal kokku oma kaitsja Markus Jürgensoniga, tegi liiga põlvele ning ei suutnud mängu pärast poolajapausi enam jätkata. Tema asemele tuli 19-aastane Magnus Karofeld, kelle jaoks oli meistriliiga tasemel tegemist debüüdiga.

Hurt usaldas algkoosseisu poolkaitsja Brent Lepistu, kes viibib jätkuvalt ajateenistuses, ent sai laupäevases eelmises mängus tänavu esmakordselt meeskonda aidata. «Oleme näinud, et eriti siis, kui meeskond on olnud väga suurte koormuste peal olnud, vajame värsket mängijat. On näha, et ta on heas vormis, peab sõjaväge selle eest tänama! Tuleb talle au anda, tema jalgpallurioskused pole kuhugi kadunud. Trennides oli tema suhtumisest näha, et see on raudne mees, keda mängu panna,» kiitis Hurt Flora eest mullu 27 meistriliiga mängus platsil käinud 22-aastast poolkaitsjat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles