Meistriliiga 30. voor: juubel, võimalik pronksiduell ja lõpuheitlus

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flora suutis Kaljust teist korda järjest jagu saada.
Flora suutis Kaljust teist korda järjest jagu saada. Foto: Sander Ilvest

Jalgpalli Eesti meistriliiga 30. voorus üritab tabelijuht FC Flora juubelimängus hoida esikohta Tartu Tammeka vastu, Nõmme Kalju peab aga kaitsma oma kolmandat kohta Infoneti eest. Postimees toob mõlemad kohtumised otsepildis vaatajateni, sellal kui Flora lähimat jälitajat Levadiat ootab ees keeruline sõit Sillamäele. Tabeli lõpus peavad ülitähtsa mängu püsimajäämise nimel võitlevad Pärnu Linnameeskond ja Viljandi Tulevik, eelmise vooruga tabeli viimasele reale langenud Paide Linnameeskond võõrustab aga viiendast kohast unistavat Narva Transi.

POSTIMEHE TELEMÄNG

FC Flora – Tartu Tammeka

Reedel 18.septembril kell 19.00 Tallinnas Lilleküla staadionil

Flora alistas eelmises voorus tänu Albert Prosa ja Joseph Saliste kahekordsele suurepärasele koostööle 2:0 Nõmme Kalju ning jättis sellega lisaks endale tiitliheitlusesse veel vaid Levadia. Edu igipõlise konkurendi ees on tabelis siiski vaid üks punkt.

Samas on Flora edasine mängugraafik Levadiaga vahe sisse tegemiseks soodne, sest järgemööda kohtutakse Tammeka, Viljandi Tuleviku ja Pärnu Linnameeskonna ehk tabeli teise poolde kuuluvate meeskondadega. Florakad on praegu heas hoos, sest järgemööda on võidetud juba kuus kohtumist, kusjuures selle seeria jooksul on kaks korda alistatud Kalju. Viimasest 14 mängust on Floral kirjas vaid üks kaotus ja kaks viiki, ülejäänud 11 mängu on võidetud.

Mängudes tabeli tagumise otsa klubidega on Flora tänavu näidanud üles märkimisväärset kindlust. Kui Narva Transi käest saadi kaks korda kodus lüüa, siis praegu liigatabeli tagumisesse nelikusse kuuluvate meeskondade ehk Pärnu, Viljandi, Tartu ja Paide vastu on hetkeliider seni pidanud tosin mängu ja võtnud neist maksimumpunktid väravate vahega 37:7. Tammeka vastu on tänavu võetud kolm võitu ning kui neist esimene tuli Tartus skooriga 3:1 ja viimane tulemusega 4:1, siis tartlaste maikuine külaskäik Lillekülla lõppes koguni Flora 7:0 võiduga. Ühtlasi on tegu senise hooaja suurima võiduskooriga.

Tammeka kaotas esmaspäeval kodus valusal moel 0:1 Pärnu Linnameeskonnale, kuigi oli terve kohtumise jooksul domineerivam pool. Liigatabelis ollakse küll 21 punktiga üheksandal kohal ning kahe rea võrra kõrgemal olevast Pärnust jäädakse maha vaid punktiga, kuid Tammeka elu teeb keeruliseks järgnev mängudegraafik. Allesjäänud seitsmest kohtumisest kuus tuleb neil pidada tabeli esikuuikuga ning otsestest konkurendist on tartlastel jäänud veel mängida vaid võõrsil Paidega.

Flora fännid võisid pärast võitu Nõmme Kalju üle Hiiu staadionil võidutantsu lüüa. FOTO:
Flora fännid võisid pärast võitu Nõmme Kalju üle Hiiu staadionil võidutantsu lüüa. FOTO: Foto: Sander Ilvest

Senise hooaja jooksul on Tammeka aga 18 mänguga esikuuikult kätte saanud vaid neli punkti 54 võimalikust, kui aprill alguses viigistati 2:2 Infonetiga ja nädal hiljem alistati kodus 3:1 Narva Trans. Ülejäänud 16 kohtumist on aga kaotatud koondskooriga 13:62 ehk lastud endale lüüa keskmiselt ligi neli väravat mängus.

Mängukeeldudega kummalgi meeskonnal probleeme pole ning peatreenerid Norbert Hurt ja Indrek Koser saavad kasutada kõiki terveid mehi. Tartlaste poolel on viimastest mängudest vigastuse tõttu eemale jäänud äärepoolkaitsja Geir-Kristjan Suurpere, põhiründaja Martin Hurt sekkus eelmisesse mängu vahetusmeeste pingilt. Florat ei saa jätkuvalt aidata põlvevigastusega eemal olev Rauno Alliku, suurimaks küsimärgiks on aga Mait Toomi seisund – tõenäoliselt ei saa tänavu kõikides liigamängudes Flora postide vahel seisnud, kuid eelmises kohtumises Kaljuga põlve vigastanud ja poolajal välja vahetatud Toom seekord paltsile tulla. Tema koha võtab üle kas Kalju vastu meistriliiga debüüdi teinud 19-aastane Magnus Karofeld või suvel klubiga liitunud 21-aastane Richard Aland.

Flora tähistab Tammeka vastu oma 25. juubelit ning seetõttu mängitakse erandkorras spetisaalselt selleks valmistatud oranžides särkides.

Flora peatreener Norbert Hurt: «Klubi, kes on Eestis järjest 25 aastat tegutsenud, on olulise tähendusega ja kindlasti on seeläbi meid ees ootamas rõõmustav õhtu, kus mängijad ja fännid saavad jalgpalliväljakul sünnipäeva üheskoos nautida. Nii mängijad kui treenerid on siiski töömeeleolus ja eelseisvad kohtumised on kõik väga tähtsad. Mängus me anname kõik endast alati parima!»

Flora poolkaitsja Rauno Sappinen: «Meeskond teenis teisipäeval ülitähtsad ja rasked kolm punkti, kuid on väga oluline saada ennast valmiks järgmiseks kohtumiseks Tammekaga, sest iga punkt on kulla hinnaga. Mängu teeb eriliseks klubi 25. juubel, mille puhul on korraldatud hulgaliselt üritusi, mis toovad loodetavasti staadionile palju pealtvaatajaid, kes meeskonda valjuhäälselt toetavad. Meie ülesanne on võtta tabelisse kolm punkti, et peomeeleolu ei lõppeks ja esikoht tabelis püsiks!»

Tammeka peatreener Indrek Koser: «Viimasest neljast mängust Pärnu ja Viljandiga saime mitterahuldavad kuus punkti. Et muuta oma seis rahuldavaks, on vaja nüüd need kaotatud punktid kuskilt mujalt saada, miks mitte siis reedel Flora vastu.»

Tammeka eest viimastes mängudes äärekaitses tegutsenud Siim Tenno: «Peame unustama kaks viimast kohtumist ja minema mäng mängult edasi kuni hooaja lõpuni ning andma endast kõik nii trennides, mängudes kui ka platsiväliselt ja tegema kõik ainult ühise eesmärgi nimel, et Tartu oleks ka järgmisel hooajal Eesti kõrgeimas liigas. Anname igale meeskonnale lahingu, alustades reedel Florast!»

POSTIMEHE TELEMÄNG

Nõmme Kalju – FC Infonet

Laupäeval 19. septembril kell 14.00 Tallinnas Hiiu staadionil

Kalju valdas teisipäeval koduplatsil Flora vastu rohkem palli ja tekitas rohkem väravavõimalusi, kuid kaotas mängu 0:2 ja minetas ühes sellega reaalsed šansid meistritiitlile. Kui Flora ja Levadia on libisenud väga raskelt püütavasse kaugusesse, ei saa Kalju jalga sirgeks lasta, sest selja tagant hingab kuklasse kolmandat kohta jahtiv Infonet.

Kuigi Kalju värske peatreener Fredo Getulio Aurelio kinnitas pärast mängu Floraga ajakirjanike ees, et kolmas koht võetakse kindlasti ära, on fakt, et juhul, kui Kalju laupäeval Infonetile alla jääb, edestatakse konkurenti teisest linna otsast tabelis vaid kahe punktiga. Kalju hetkeseis on senise hooaja ülekaalukalt kõige sandim, kuna viimasest kuuest mängust on saadud vaid kaks hädist viigipunkti.

Infonet on seejuures tänavu Kaljut korra juba võitnud, kui maikuu keskel jäädi koduplatsil 1:0 peale. Meeskondade viimases omavahelises mängus juhtis Kalju poolajaks 2:0, ent andis teise kolmveerandtunniga mängu käest ning lubas Infonetil 2:2 viigistada. Viimati Hiiul mängides jäädi siiski 1:0 peale ja seda tuleb teha ka nüüd, et pronksikohta kindlustada.

Infonet ja Kalju on tänavu pidanud haaravaid mänge. FOTO:
Infonet ja Kalju on tänavu pidanud haaravaid mänge. FOTO: Foto: Tairo Lutter

Infonet on erinevalt Kaljust heas hoos, sest viimasest kümnest mängust on kaotatud vaid üks. Eelmises voorus alistati 3:1 pikaajaline põhikonkurent Sillamäe Kalev ja nüüd edestatakse viiendal kohal jätkavaid sillamäelasi juba kuue punktiga, mis lubab vabamalt pronksi püüdmisele keskenduda. Võit Kalju üle võib Infoneti viia kolmandast kohast vaid kahe punkti kaugusele.

Võrreldes eelmise kohtumisega saab Infoneti eest taas mängida poolkaitsja Tanel Melts, küll aga on Lasnamäe klubi ridades tervelt kaheksa meest, kellele järgmine hoiatus tähendaks mängu vahelejätmist. Kalju ridades on tagasi eelmise mängu kaartide tõttu vahele jätnud keskkaitsja Alo Bärengrub, puudub aga Flora vastu kaardi teeninud paremkaitsja Karl Mööl.

Kalju peatreener Fredo Getulio Aurelio: «Meie tulemused ei näita kindlasti meie võistkonna potentsiaali. Kindlasti peame muutma oma suhtumist ning mängima hooaja lõpuni iga mängu nagu see oleks viimane. Ootame palju publikut toetama.»

Kalju keskkaitsja Jorge Rodrigues: «Laupäevane mäng Infonetiga on äärmiselt oluline, sest kui me peaks selle mängu kaotama, on nad meist vaid kahe punkti kaugusel. Me asume hetkel kolmandal kohal ning võitleme, et positiivseid tulemusi saavutada.»

Infoneti peatreener Aleksandr Puštov: «Mõlema meeskonna jaoks on see mäng väga tähtis. Meie jaoks on see reaalne võimalus võitlemaks kolmanda koha eest. Oleme kohustatud mängima vaid võidule ning selleks tuleb mängida kindlalt kaitses. Ootame oma fänne ehk oma 12. mängijat staadionile!»

Infoneti ründaja Jevgeni Harin: «Mäng Nõmme Kaljuga on meie jaoks väga tähtis. Meeskonnal on hoog sees pärast ilusat ja ärateenitud võitu Sillamäe üle, mistõttu kavatseme mängida vaid võidule. Võttes arvesse veel fakti, et vastane on viimastes kohtumistes näidanud ebakindlat mängu.»

Juunis oli Pärnu koduplatsil Tulevikust 2:1 parem. FOTO: Ants Liigus
Juunis oli Pärnu koduplatsil Tulevikust 2:1 parem. FOTO: Ants Liigus Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu Linnameeskond – Viljandi Tulevik

Reedel 18. septembril kell 19.00 Pärnus Mai tänava kunstmurustaadionil

Mängu näitavad otsepildis portaalid jalgpall.ee ja premiumliiga.ee

Seis tabeli lõpus räägib enda eest ise – Pärnul Linnameeskonnal 22, Viljandi Tulevikul ja Tartu Tammekal 21 ning Paide Linnameeskonnal 21 punkti. See tähendab, et iga punkt on kulla hinnaga ning seda enam omavad tähtsust omavahelised mängud.

Pikalt tabeli viimasel real olnud Pärnu on kahes viimases kohtumises leidnud ootamatu päästja pingilt, kui varem meistriliigas vaid üksikud minutid kirja saanud 18-aastane ründaja Kristian Lenk lõi esmalt juhtvärava Nõmme Kalju vastu ja tõi kõigest paar päeva hiljem pärnakatele tähtsa 1:0 võidu ka Tartust. Kaks järjestikust võitu kergitasid Pärnu tabelis hoobilt viimaselt kohalt seitsmendaks, kuid samas kaotati mängus Tartuga tervelt kolm põhimeest – vigastuse tõttu pidid juba avapoolajal platsilt lahkuma poolkaitsja Toomas Pent ja ründaja Robert Kirss, teisel poolajal lisandus neile samuti jalale viga teinud Taavi Laurits, kes on tänavu 11 tabamusega suvepealinlaste suurim väravakütt.

Tuleviku vastu on pärnakate värskemad mälestused samuti magusad, sest juuni algul saadi konkurendist kodus jagu 2:1 ning augustis alistati mulgid Viljandis tänu tavapäraselt vahetusest sekkunud Lauritsa teise poolaja tabamustele samuti 2:1. Tulevik võib seevastu hea sõnaga meelde tuletada hooaja esimest omavahelist kohtumist, sest aprilli algul löödi Pärnu võrku koguni viis palli ja võideti 5:2.

Eelviimases voorus suutis Tulevik teha lõpu oma 11-mängulisele kaotusteseeriale, kui kodus saadi 3:2 jagu Tammekast. Ka teisipäeval võideldi võõrsil Narva Transi vastu visalt, ent 70. minutil avas Vlasii Sinjavski skoori ning kolm minutit hiljem vormistas Indrek Ilvese omavärav Transi 2:0 võidu. Võõral väljakul on Tulevik sel hooajal üldse suurtes raskustes olnud, sest sealt on tänavu saadud kõigest neli punkti.

Neljas viimases kohtumises ei ole Tulevikku saanud vigastuse tõttu aidata ka meeskonna kogenuim mängija Sander Post, eelmisest mängust jäi kaartide tõttu eemale kaitsja Gerdo Juhkam. Pärnu peatreener Marko Lelov saab aga taas kasutada Kalju vastu võiduvärava löönud äärepoolkaitsjat Anton Issakovi, kes sai sama mängu lõpus teise kollase kaardi, eemaldati platsilt ning pidi kohtumise Tammekaga vahele jätma.

Pärnu peatreener Marko Lelov: «Kodumäng Viljandiga, Pärnu publik, tuleb võita see mäng ja teha asjad selgeks omavahel. Mis saab olla jalgpallisõpradele veel parem maiuspala.­»

Pärnu poolkaitsja, viimastes mängudes vasakkaitses tegutsenud Kristen Saarts: «Et Pärnu saaks järgmine hooaeg mängida Premium liigas, tuleb Viljandi kindlasti alistada. Tahame mängu võita ja pakkuda kodupublikule hea emotsiooni.»

Tuleviku president Raiko Mutle: «Sellise tähtsa kaaluga mäng toimub mõlema jaoks väga tihedal perioodil. See tähendab, et oluline on õige taastumine – vaimne ja füüsiline valmisolek. Korraliku mängupildi oleme viimastes kohtumistes kenasti paika saanud, loodetavasti jätkub meil nüüd piisavalt energiat kõiges veelgi juurde panna. Reedel on vaja igal juhul võit võtta, ükskõik kuidas.»

Tuleviku poolkaitsja Karl-Ivar Maar: «Ees on tulemas mäng Pärnu Linnameeskonnaga. Alustasime nende vastu väga hästi, kuid nüüd oleme saanud kaks valusat kaotust. Pärnu on kindlasti pärast Kalju ja Tammeka võitmist enesekindlust ning tahtmist täis ning nende kunstmuruväljakul midagi lihtsalt ei tule, kuid ka meie oleme vigadest õppinud ja meil on palju tõestada. Liiga tagumiste meeskondade vahel on vahe minimaalne ning seepärast ei tohi ükski meeskond kaotust lubada. Kõik mehed lähevad väljakule andma endast 110% ning loodan, et sellest tuleb põnev jalgpallilahing.»

Sillamäe Kalev – Tallinna Levadia

Laupäeval 19. septembril kell 16.30 Sillamäel Kalevi staadionil

Mängu näitab otsepildis ETV

Mulluse hooaja kahe parema meeskonna käsi on tänavu käinud väga erineval moel – kui tiitlikaitsja Levadia jääb liigatabelis liidrist Florast vaid punkti kaugusele ja jahib kolmandat järjestikust tiitlit, siis eelmise hooaja hõbedameeskond Sillamäe on langenud sammu kõrgemale tegemise asemel sootuks viiendale kohale. Seejuures pole isegi viies tabelirida Kalevi jaoks veel kindlustatud, sest Ida-Virumaa suur rivaal Narva Trans on hiilinud kõigest kolme punkti kaugusele.

Eelmises voorus võõrsil 1:3 Infonetile kaotanud Sillamäe jääb seetõttu neljandast kohast maha juba kuue punktiga ning kaotus Levadiale võib tähendada, et eurosarja koha lootused tuleb maha matta. Kaheksast viimasest kohtumisest on sillamäelased suutnud võita ainult kaks ja teinud lisaks ühe viigi ehk teeninud 24 võimalikust punktist vaid seitse. Kui hooaja lõpuni poleks jäänud vaid loetud mängud, võiks juba pakkuda, et klubi juhtkond otsib peatreeneripostile uut meest – suvel meeskonda juhendama asunud Deniss Ugarovi käe all on praeguseks peetud 16 mängu ja võidetud neist kõigest kuus, kaotatud aga sama palju kohtumisi.

Viimati oli Levadia Sillamäest koduplatsil üle. FOTO:
Viimati oli Levadia Sillamäest koduplatsil üle. FOTO: Foto: Liis Treimann

Levadia jäi nädala eest pisut ootamatult kodus 0:1 alla Narva Transile ja loovutas sellega liidrikoha, kuid heastas vääratuse paar päeva hiljem kindla 5:1 võiduga Paide Linnameeskonna üle. Kaks väravat lõid tolles kohtumises nii Igor Subbotin kui ka Siim Luts, ühe lisas septembri algul kahekuulise vigastuspausi järel platsile naasnud Ilja Antonov. Luts sai lisaks kahele tabamusele kirja ka kaks väravasöötu ning on senise hooaja sööduandjate tabelis 13 täpse passiga kindlalt esikohal. Nii väravaid kui ka sööte arvestavas resultatiivsuse üldtabelis kerkis Luts aga tänavu 21 väravat löönud meeskonnakaaslase Ingemar Teeveri järele teisele reale.

Viimati kohtusid meeskonnad augusti lõpus Kadriorus ja siis jäi 2:1 peale Levadia. Sillamäe tänavune parim saavutus on aprillis kodus välja võideldud 3:3 viik, hooaja teises mängus kaotati 0:2 ning see kohtumine viis ametist peatreeneri Sergei Frantsevi. Levadiat ei saa laupäeval aidata äärekaitsja Artur Pikk, põhjuseks kollased kaardid. Sillamäe poolel on mängukeelust vabanenud Kõrõlo Silitš, kohtumisest jäävad aga eemale nii Igor Dudarev kui ka Aleksandr Volkov.

Sillamäe abitreener Vadim Dobiža: «Olukord Premium liigas on praegusel hetkel selline, et kõik võistkonnad vajavad punkte. Nii meile, kui Levadiale need kolm punkti ülimalt vajalikud. Meil on vaja keskenduda mängule ning realiseerida oma momendid. Mäng algab kaitsest ja kui suudame ülesande täita ning kaitses korrektselt mängida, tuleb ka positiivne tulemus.»

Sillamäe poolkaitsja Deniss Tjapkin: «Ainult tähtsad mängud on eest ja tahaks kutsuda kodupublikut staadionile meid toetama ja kaasa elama. Ootame põnevat mängu ning kavatseme jätta kolm punkti koju.»

Levadia peatreener Marko Kristal: «Ees ootab väga keeruline mäng tugeva vastasega nende oma koduväljakul. Võtame kaasa sellise mängupildi, mida näitasime kohtumises Paide Linnameeskonnaga. Taganeda pole meil kuhugi ning peame kolme punktiga koju tulema.»

Levadia keskkaitsja Taavi Rähn: «Meistrivõistluste lõpufaasi arvestades kahtlemata väga otsustav mäng võõrsil tugeva vastasega. Tabeliseis on selline, et meid rahuldab ainult kolme punkti väljavõitlemine. Saime kohtumisest Paide Linnameeskonnaga hea emotsiooni ning läheme laupäevasele mängule Sillamäel mõnusa tujuga.»

Paide Linnameeskond – Narva Trans

Laupäeval 19. septembril kell 14.00 Paide linnastaadionil

Mängu näitavad otsepildis portaalid jalgpall.ee ja premiumliiga.ee

Paide Linnameeskond on taas langenud liigatabelis viimasele reale, kus veedeti pea terve hooaja esimene pool. Samas saadi tänavune esimene võit just kodus Transi vastu, kui mai lõpus alistati külalised Narvast 1:0.

Seejärel ka Infonetist, Pärnust ja Viljandi Tulevikust jagu saanud Paide pani suvele võimsa punkti koduse 5:4 võiduga Nõmme Kalju üle. Pärast seda on aga järjest kaotatud juba viis mängu ning eelmise vooru 1:5 allajäämine Levadiale viis ühes teiste mängude tulemustega Paide jälle tabelis ohutsooni. Tõsi, seitsmes koht ehk Pärnu Linnameeskond on vaid kahe punkti kaugusel, lisaks on Paidel viimases ringis ees kohtumised kõigi otseste rivaalidega ehk meeskonna saatus on nende enda kätes.

Trans on veetnud mitu kuud kuuendal kohal eikellegimaal, olles püsimajäämise eest võitlevast nelikust selgelt parem, kuid esiviisikust maas. Viimaste voorude head tulemused on aga viinud piirilinna meeskonna seisu, kus viiendal tabelireal olevast Sillamäe Kalevist jäädakse maha vaid kolm punktiga ning eesootav voor annab Transile täiesti reaalse võimaluse oktoobri algul peetava hooaja viimase Ida-Virumaa derbi eel konkurent kinni püüda.

Juuli algul ametisse asunud Adjam Kuzjajevi käe all on Trans lõpuks õige hingamise leidnud, sest tänavuse kolmanda peatreeneri ametiajal peetud tosinast mängust on võidetud tervelt seitse. Sealhulgas on alistatud nii FC Flora kui ka Levadia, eelmises voorus saadi aga kodus 2:0 jagu Viljandi Tulevikust. Viimasest seitsmest kohtumisest on Trans võitnud viis ja ülejäänud kahes viiki mänginud, kaotusekibedust tunti viimati augusti algul, kui kodus jäädi hilisest väravast 0:1 alla Levadiale.

Paide elu teeb raskemaks ründaja Jasper Uwaegbulami puudumine – nigeerlane jääb tähtsast mängust eemale eelmises voorus teenitud kollase kaardi tõttu. Sel hooajal enim nii punaseid kui ka kollaseid kaarte noppinud Trans on seevastu taas meeldivas seisus, kus kaartide tõttu ei pea ükski mees kohtumist vahele jätma.

Paide peatreener Meelis Rooba: «Paidel on raske seeria käimas, kus pole ühtegi kerget vastast. Loodan, et oleme viimasest mängust taastunud ja suudame näidata mängu milleks oleme võimelised.»

Paide kaitsja Timo Lomp: «Eesmärk on igast mängust punkte võita, peame selleks kogu meeskonnaga andma endast maksimumi, eriti peame keskenduma oma kaitsetööle.»

Transi peatreener Adjam Kuzjajev: «Eelmised mängud näitasid, et kõik võistkonnad võitlevad tabelis koha eest, ning iga mäng on väga tähtis. Paide Linnameeskonnal on head mängijad, kes tunnevad oma kohta väljakul. Kui meid ootab võõrsimäng siis vastastel on olemas koduseinte tugi.»

Transi keskkaitsja Aleksei Jahhimovitš: «Meie ees on raske võõrsilmäng, mis tegelikult ei ole erinev eelmistest mängudest Levadia ja Tulevikuga. Kõik vajavad punkte. Seetõttu olen kindel, et meie vastane võitleb viimase minutini. Me valmistame ette ainult võiduks, et jätkata tabelis tõusmist!»

Liigatabel:

  1. FC Flora 66 punkti
  2. FC Levadia 65 p
  3. Nõmme Kalju 56 p
  4. FC Infonet 51 p
  5. Sillamäe Kalev 45 p
  6. Narva Trans 42 p
  7. Pärnu Linnameeskond 22 p
  8. Viljandi Tulevik 21 p
  9. Tartu Tammeka 21 p
  10. Paide Linnameeskond 20 p

Viimase 5 mängu vormitabel:

  1. Flora 15 punkti
  2. Trans 13 p
  3. Levadia 10 p
  4. Infonet 10 p
  5. Pärnu 10 p
  6. Sillamäe 6 p
  7. Tammeka 6 p
  8. Tulevik 3 p
  9. Kalju 2 p
  10. Paide 0 p

Vaata 29. vooru mängude kokkuvõtteid:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles