Maailma rikkaima sportlase viimane matš oli totaalne katastroof

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather jr.
Floyd Mayweather jr. Foto: SCANPIX

Maailma rikkaim sportlane Floyd Mayweather jr pidas eelmisel laupäeval karjääri viimase matši, kui ta alistas Las Vegases Andre Berto. Vaadates nüüd aga tasulise telekanali (Showtime) müüginumbreid, siis osutus Mayweatheri viimane matš totaalseks läbikukkumiseks.

Juba enne kohtumist räägiti, et huvi duelli vastu on väike, kuna Berto oli eelnevast kuuest matšist kaotanud koguni kolm ja seega erilist põnevusmatši ei oodatud. Esialgsete andmete põhjal ei suvatsenudki poksifännid kohtumise eest eriti raha lauale laduda.

Yahoo Sportsi teatel tehti tasulises telekanalis (Showtime) kõigest 400 000 ostu. Mõnedel andemetel võib see number olla ka kuni 550 000, kuid Mayweatheri karjääri varasemaid näitajaid arvesse võttes on ka see number ülimalt tagasihoidlik. Viimati oli Mayweatheri kohtumise vastu väiksem huvi 2006. aastal, kui tehti 325 000 ostu jälgimaks tema duelli Carlos Baldomiriga.

Alles maikuus oli Mayweather osaliseks rekordi püstitamises, kui tema ning Manny Pacquiao matši vaatamiseks tehti tasulistes telekanalites (HBO ja Showtime) 4,6 miljonit ostu. Mayweatheri edukuselt kaks järgmist duelli on olnud 2007. aasta kohtumine Oscar de La Hoya’ga (2,4 miljonit ostu) ja 2013. aasta matš Canelo Alvareziga (2,2 miljonit ostu).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles