Aeroobikakuningannaks valiti Helena Hanni

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aeroobikakuninganna 2015 Helena Hanni, 1. printsess Karmen Mets ning 2. printsess Karolin Möllits
Aeroobikakuninganna 2015 Helena Hanni, 1. printsess Karmen Mets ning 2. printsess Karolin Möllits Foto: Jana Laigo

Tuhande külastajaga populaarne fitnesspidu Reebok Fitness Festival päädis täna õhtul 22. Aeroobikakuninganna valimisega. Ihaldatud tiitli sai endale Helena Hanni, kes suutis läbi nelja vooru žüriile enim muljet avaldada.

Silmapaistvalt pika ajalooga võistlusel hindas žürii liikumiste sooritamise puhtust ja täpsust, koordinatsiooni ja rütmitunnet, esinemisoskust ja väljenduslikkust, aeroobset vastupidavust, treenitust ning väljanägemise esteetilisust ja atraktiivsust. Žürii esinaise Kadri Liivaku sõnul oli selleaastane võistlus üks tasavägisemaid, mis tegi võitja väljaselgitamise päris keeruliseks.

Žürii koosseisu kuulunud Tiina Park hindas osalejate taset samuti kõrgeks. «Mul on hea meel öelda, et tase tõuseb iga aastaga. Kogu üritus oli hästi korraldatud ning Aeroobikakuninganna võistlusvoore juhendasid maailmatasemel treenerid. Osalejad oskasid maitsekalt ka kostüüme valida ning pealtvaatajad said hea show osaliseks,» lisas Park.

Aeroobikakuninganna sai lisaks tiitlile auhinnaks ka moekunstnik Kati Veerme-Eek disainkleidi, Reebok spordivarustuse ning kaaneloo ajakirjas Tervis Pluss.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles