Karm foto: Carlos Tevez murdis vastase jalaluu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Tevez (keskel) on murdnud Ezequiel Ham'i (vasakul) jalaluu.
Carlos Tevez (keskel) on murdnud Ezequiel Ham'i (vasakul) jalaluu. Foto: SCANPIX

Argentina jalgpallimeistrivõistlustel sattus endine Torino Juventuse ründestaar Carlos Tevez negatiivse tähelepanu alla, kui ta murdis matšis Argentinos Juniorsiga nende poolkaitsja Ezequiel Ham’i jalaluu.

Nüüdne Boca Juniorsi mängumees Tevez lõi kohtumises kaks väravat ja aitas Boca Juniorsi 3:1 võidule. Kahte löödud väravat varjutas aga vahejuhtum, kus ta murdis Ham'i jalaluu. Seejuures oli tegemist paljude sõnul olukorraga, mida oleks võinud vältida. Vastased süüdistasid seejuures Tevez’t tahtlikus jõhkrutsemises.

«See ei olnud tahtmatu. Olin vahejuhtumist mõne meetri kaugusel ja ma nägin, mida ta tegi... Jalgpalli mänginud inimesed saavad sellistest asjadest aru,» rääkis Argentinose peatreener Nestor Gorosito klubi kodulehele.

Teveze sõnul üritas ta mängida palli ka midagi tahtlikku ei olnud. «Olen kurb, kuna ma ei tahtnud talle midagi halba teha. Ma ei ole kunagi kellelegi haiget teinud, see on minu jaoks esimene kord. Nüüd ma kavatsen tema käest vabandust paluda,» rääkis Tevez pärast kohtumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles