Eesti ettevõte sai Kaunase Žalgirise peasponsoriks

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaunase Žalgirise staar Paulius Jankunas (vasakul) ja Olympic Entertainment Groupi juhatuse esimees Madis Jääger.
Kaunase Žalgirise staar Paulius Jankunas (vasakul) ja Olympic Entertainment Groupi juhatuse esimees Madis Jääger. Foto: Alius Koroliovas

Eesti päritolu spordiennustusportaal OlyBet on järgmisel kahel hooajal Baltimaade pärjatuima korvpalliklubi, Euroliigas mängiva Kaunase Žalgirise peasponsor.

Olympic Entertainment Groupi juhatuse esimees Madis Jääger kinnitas täna Kaunases, et OlyBet alustab juba lähinädalatel spordiennustuse pakkumist Leedu turul. «Olen kindel, et koostöö legendaarse Žalgirisega muudab OlyBeti kaubamärgi kiiresti Leedu spordiennustusturu põhitegijaks,» sõnas Jääger pressiteate vahendusel.

Tegevdirektor Veiko Krünbergi sõnul on korvpall OlyBeti jaoks üks prioriteetseid alasid. «Oleme juba mõnda aega nii Eesti ku Läti koondise suurtoetajad ning täna sõlmitud leping ühe Euroopa tippklubiga annab meile kindlasti hoogu juurde,» oli Krünberg veendunud.

Kaunase Žalgirise ridadesse kuulub jätkuvalt ka Eesti koondise korvpallur Siim-Sander Vene. Veiko Krünbergi sõnul on OlyBetil plaanis Vene tegemistel tulevikus eriliselt silm peal hoida. «Juba täna saavad kossufännid OlyBetis teha oma ennustuse, kas Vene saab Euroliiga avamängus ka nii-öelda käe valgeks,» ütles Krünberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles