Maailma kalleim jalgpallur avas Prantsusmaal enda väravaarve

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angel Di Maria tähistamas enda esimest Prantsusmaa kõrgliigas löödud väravat.
Angel Di Maria tähistamas enda esimest Prantsusmaa kõrgliigas löödud väravat. Foto: SCANPIX
  • Meistrite liigas PSG eest ühe värava löönud Di Maria nüüd täpne ka Prantsusmaal!

Prantsusmaa jalgpallimeistrivõistlustel teenis eile hilisõhtul võidulisa PSG, kes alistas koduväljakul 3:0 Guingampi.

Võitjate ridades sai enda Prantsusmaa kõrgliiga esimese tabamuse kirja Angel Di Maria, kes on kõiki ühe mängija eest makstud üleminekutasusid kokku lüües maailma kõige kallim jalgpallur. Di Maria eest on erinevad klubid karjääri jooksul kokku maksnud 190 miljonit eurot. Enne tema PSG ridadesse siirdumist kuulus see rekord 178 miljoni euroga tema praegusele klubikaaslasele Zlatan Ibrahimovicile. Selles tabelis on 150 miljoni euroga kolmas Madridi Reali staar James Rodriguez.

Di Maria jõudis eile PSG eest tabamuseni kohtumise 76. minutil, kui ta tegi skooriks 2:0. Avavärava oli matšile löönud tema koondisekaaslane Javier Pastore. Kohtumise lõppskoori vormistas Ibrahimovic.

PSG on Prantsusmaa kõrgliigas kogunud seitsme kothumisega 17 punkti ja sellega hoitakse esikohta. Kuus matši pidanud Rennes ja Saint-Etienne on 13 punktiga vastavalt teine ja kolmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles