Golfimehe hämmastav avaldus: 10 miljonit dollarit mind ei huvita

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rory McIlroy.
Rory McIlroy. Foto: SCANPIX

Vigastustega kimpus olnud golfistaar Rory McIlroy rääkis Tour Championshipi eel, et FedExCupi võitjale väljastatav 10 miljoni dollari suurune tšekk on tema jaoks teisejärguline, kuna tunduvalt tähtsam on täiendada oma CVd järjekordse võiduga.

«Õnneks selline summa minu jaoks enam midagi erilist ei tähenda,» vahendab Eurosport 26-aastase McIlroy sõnu. «Kui ma tahan midagi ilusat osta, siis käin lihtsalt pangas ja ostan selle asja ära. Loomulikult on tore, et nädalas on võimalik 10 miljonit võita, kuid see pole see, mis mind erutaks.»

Tour Championship on viimane FedExCupi play-off ning McIlroy CVst on just viimase võit puudu. «Mind huvitab hästi mängimine ja võitmine. Ja FedExCup... see on üks väheseid karikaid, mida ma pole oma karjääri jooksul võitnud. Võitmine on minu jaoks olulisem kui rahaline tšekk.»

2013. aastal sõlmis McIlroy Nike’iga lepingu, mis toob talle aastate jooksul sisse 200 miljonit dollarit. PGA Touri raames on ta korjanud auhinnaraha 28 miljonit ning sellele lisanduvad Euroopa Touriga kogutud miljonid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles