Lindpere: kui Henry võtab eralennuki peale, siis võib end staarina tunda küll

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere (paremal) ja Thierry Henryga New York Red Bullsi särgis
Joel Lindpere (paremal) ja Thierry Henryga New York Red Bullsi särgis Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise ja Nõmme Kalju poolkaitsja Joel Lindpere vastas värskes ajakirjas Jalka lugejate küsimustele ning muusseas uuriti eestlaselt, kas ta tundis end USAs New York Red Bullsis ja Chicago Fire’is mängides staarina.

«Absoluutselt. Ameerika on üle 300 miljoni elanikuga riik, kus iga profisportlast vaadatakse kui staari. Temaga tehakse pilti, teda austatakse, sõidutatakse taksoga, broneeritakse autogrammide andmiseks nädalaid ette. Tihti tunned, et kui kuhugi lähed, oledki kuulus. Võrreldes rahvaarvuga pole tippsportlasi nii palju,» rääkis Lindpere Jalkale.

«On 5-6 spordiala, milles on tippliigad, ja neid sportlasi kutsutakse igasugustele üritustele koos näitlejate ja muusikutega. Ma olen Snoop Doggiga pingpongi mänginud, olen NBA staaridega särke vahetanud. Olin kõva New Jersey Netsi fänn, siis vahetasin Deron Williamsiga särke. Kui Thierry Henry võtab eralennukile ja viib sind pärast mängu koju, siis võid end staarina tunda küll. Henry austas rahvuskoondise mängijaid ja mõningaid koondislasi võttis ta pärast võõrsilmänge eralennuki peale ja viis varem koju, et saaks rohkem puhata,» lisas Lindpere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles