Kuidas on kodune jalgpalliliiga pea peale pööratud?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora mängijad võivad kuus vooru enne hooaja lõppu olla rõõmsad.
FC Flora mängijad võivad kuus vooru enne hooaja lõppu olla rõõmsad. Foto: Jaanus Lensment

Eesti jalgpallimeistrivõistlustel on hooaja lõpuni jäänud vaid kuus vooru ning mõneti üllatuslikult on liidriohjad haaranud FC Flora. Aasta alguses sai imetleda Nõmme Kalju suurepärast starti ja seejärel kogus aina enam hoogu kahe viimase hooaja meister FC Levadia. Nimetatud kahe suurim konkurent Flora ei suutnud samas omavahelistes mängudes pikka aega suuri konkurente võita. Lisaks jäid nad augustis ilma mitmest põhitegijast ja nii tundus veel veidi enam kui kuu aega tagasi, et tulist tiitliduelli saab näha Levadia ja Kalju vahel.

Kui augusti keskpaigale lähenedes oli kõikidel klubidel peetud 23 mängu, siis nägi tabelitipp välja selline: 1. Nõmme Kalju 54, 2. FC Levadia 52, 3. FC Flora 48. Praeguseks on mängitud kõigil 30 matši: 1. Flora 69 punkti, 2. Levadia 66, 3. Nõmme Kalju 57. Postimees vaagis põhjuseid, miks tabeliseis on seitsme vooruga totaalselt muutunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles