Chicago Bullsi superstaar sai taas vigastada

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Derrick Rose esmaspäeval toimunud NBA klubide meediapäeval.
Derrick Rose esmaspäeval toimunud NBA klubide meediapäeval. Foto: SCANPIX

2011. aastal korvpalliliiga NBA põhihooaja kõige väärtuslikumaks mängijaks valitud Derrick Rose on taas hädas vigastusega, sest Chicago Bullsi mängujuht sai teisipäevasel treeningul löögi vastu nägu ja tal tuvastati vasaku silmakoopa murd.

26-aastasele Rose'ile tehakse täna operatsioon ja pärast seda antakse esimesed prognoosid, kaua Rose treeningutest ja mängudest eemale peab jääma. Teiste sarnaste juhtumite põhjal võib oletada, et paus võiks olla 4-6 nädalat. Et NBA põhihooaeg algab oktoobri lõpus, siis on väike lootus, et Rose ei pea vahele jätma ühtegi kohtumist. Küll ei saa ta piisavalt harjuda uue peatreeneri Fred Hoibergi nõudmiste ja mängustiiliga.

Rose on pärast suurepärast 2010/2011 hooaega pidevalt olnud tervisehädade küüsis. 2012. aastal murdis ta vasaku põlve ristatisidemed ja hiljem rebestas kahel korral parema põlve meniskit. Lisaks Rose'ile ei saa Bullsi mõnda aega aidata seljaoperatsioonist taastuv viskekahur Mike Dunleavy Jr.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles