Võimas viimane veerand aitas TTÜ veerandfinaali, Rapla langes välja

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ peatreener Rait Käbin
TTÜ peatreener Rait Käbin Foto: Ants Liigus

Eesti korvpalli karikavõistluste kaheksandikfinaalist Rapla Avise ja TTÜ vahel väljus võitjana TTÜ, kes alistas tänases korduskohtumises kodus mänginud Rapla 80:72. TTÜ spordihoones peetud esimese matši oli võitnud Rapla 78:74 ja seega pääses veerandfinaali neljapunktilise eduga TTÜ.

TTÜ tänasele võidule pani aluse viimane veerandaeg, mis võideti 28:18. Võitjaid vedas pikki aastaid Raplas mänginud Rait-Riivo Laane, kes viskas 25 punkti, jagas kaaslastele kolm resultatiivset söötu ja tegi kolm vaheltlõiget. Kristjan Kitsing lisas 16 punkti ja kaheksa lauapalli ning Jaan Puidet 13 punkti ja kaheksa lauda. Rapla resultatiivseim oli Devin Brooks 20 punktiga.

Veerandfinaalis läheb Rapla vastamisi Audentese SG/Noortekoondis - Tamsalu Los Toros paari võitjaga. Täna Tamsalus peetud avakohtumise võitis kodumeeskond 84:77.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles