Eesti koondise reibas treening, osalisteks sünnipäevalaps ja kaitseväelane

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallikoondise treening.
Jalgpallikoondise treening. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jalgpallikoondise eilne esimene treening enne EM-tsükli viimaseid valikmänge Inglismaa ja Šveitsiga kulges heas tujus: poolkaitsjale Joel Lindperele sooviti õnne 34. sünnipäeva puhul, kolleeg Ilja Antonov sai aga rääkida värskeid muljeid kaitseväelase elust. Puudus vaid pühapäeval Saksamaal koduklubi Augsburgi au kaitsnud kapten Ragnar Klavan, kelle lennuk maandus treeningu algusminutitel alles Tallinna lennujaamas.

«Seis on hea, üsna sarnane sellega, mis oli enne septembrikuiseid mänge. Mängijad on heas vormis ja saanud korralikult mänguaega, vigastusi pole,» võttis peatreener Magnus Pehrsson olukorra kokku. «Mul on hea meel, et enne üheksandat mängu kümnest on meil veel võimalus edasi pääseda. Loomulikult on tegu kahe väga raske ülesandega, sest edasipääsuks peame kindlasti võitma mõlemad mängud. Praegu aga tuleb valmistuda esimeseks kohtumiseks, et näidata fantastilist tegutsemist,» sõnas Pehrsson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles