Sutil: ma ei püüa Schumacherit välja vahetada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adrian Sutil
Adrian Sutil Foto: SCANPIX

Vormel-1 piloot Adrian Sutil tunnistas, et talle meeldiks tulevikus Mercedes GP meeskonnas sõita, kuid ta ei kavatse selle nimel veel Michael Schumacherit välja vahetada.

Schumacheri tagasitulek vormel-1 sarja pole läinud kuigi edukalt ning ta kaotab punktitabelis oma tiimikaaslasele Nico Rosbergile praegu 56 silmaga, mistõttu ringleb juba pikka aega kõlakas, et sakslane võib pärast hooaja lõppu oma kolmeaastase lepingu katkestada, vahendab Sponest.ee.

Ühe kõige tõenäolisema asendusena nähakse Sutilit, kes on Force India roolis tänavu üheksal etapil punktikohale jõudnud, kuid Sutil usub, et Schumacher ei lahku veel nii pea.

«Michael jääb siia veel vähemalt üheks aastaks ja minu teada on tal kolmeaastane leping,» selgitas Sutil. «Loomulikult oleks suurepärane tulevikus Mercedese eest sõita, aga praegu on sellest veel vara rääkida, kõik on vaid kuulujutud.»

«Inimesed ootavad, et Michael on sama hea kui kolm aastat tagasi, aga vormel-1 pole selline,» jätkas Sutil. «Vormel-1 on muutunud ja pärast kolmeaastast pausi pole kunagi lihtne naasta. Tal pole praegu ka võiduvõimeline auto. Schumacherit võib võrrelda tema tiimikaaslasega – kuna ta on Nicole lähedal ja muutub üha paremaks, võib öelda, et tegemist pole halva tagasitulekuga.»

Enda tuleviku osas ei osanud Sutil veel midagi kindlat öelda. «Tahan vaid õige otsuse langetada, kuid ei oska öelda, kus järgmisel hooajal sõidan,» tunnistas ta. «Kavatsesin otsuse neli nädalat tagasi teha, aga see pole nii lihtne.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles