Inglaste ründeäss enne mängu Eestiga: tahame saada kokku 10 võitu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Theo Walcott Inglismaa koondise särgis.
Theo Walcott Inglismaa koondise särgis. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondis on praeguseks ainuke Euroopa jalgpallikoondis, kes jätkab 2016. aasta EM-valiksarjas täiseduga. Inglased on seni võitnud kõik kaheksa matši ja eesmärgiks on võita valiksarja kõik 10 kohtumist. Järgmisena ootab inglasi ees kohtumine Eestiga ja valiksari lõpetatakse esmaspäeval võõrsil Leedu vastu.

«Loodetavasti suudame võita kõik 10 matši. Eelseisvad kohtumised on mängijatele heaks võimaluseks tõestada enda valmisolekut. See oleks suurepärane saavutus, kui suudame 10 matšist teenida 10 võitu,» rääkis Londoni Arsenali ründaja Theo Walcott tänasel koondise pressikonverensil.

«Ma tean, et inimesed ütlevad, et meie alagrupp ei olnud just kõige tugevam, kuid kõik rahvusvahelised kohtumised on keerulised,» lisas ta. «Ma ei taha asjadest ette rutata, kuid sellise saavutuseni on jõudnud vähesed.»

E-alagrupi tabeliseis 8. vooru järel: 1. Inglismaa 24 punkti, 2. Šveits 15, 3. Sloveenia 12, 4. Eesti 10, 5. Leedu 9, 6. San Marino 1.

Inglismaa ja Eesti kohtumine algab reedel Wembley staadionil kell 21.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles