Xplosioni vinge järelfilm: veri, higi ja seksikad bikiinifitnessi kaunitarid

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seitsmes väga edukas Xplosion Fight Series - Eesti võitlussport tõusis vaieldamatult maailmakaardile, sest peeti maha järjekorras juba seitsmes väga edukas Xplosion Fight Series, kus õhtu oodatuimas tiitlimatšis alistas Max Vorovski oma vastase Sahak Parparyani.
Seitsmes väga edukas Xplosion Fight Series - Eesti võitlussport tõusis vaieldamatult maailmakaardile, sest peeti maha järjekorras juba seitsmes väga edukas Xplosion Fight Series, kus õhtu oodatuimas tiitlimatšis alistas Max Vorovski oma vastase Sahak Parparyani. Foto: Xplosion fight

12. septembri laupäeva õhtul toimus Tondiraba jäähallis järjekordne kõrgetasemeline võitlusspordi üritus sarjast Xplosion Fight Series, mis oli järjekorras juba seitsmes. 

Seekordsel üritusel oli tähtsaimaks õhtu peamatšiks Xplosioni tiitlimatš kehakaalus kuni 85 kg, kus omavahel astusid vastamisi kickboxingu maailma superstaar Sahak Parparyan ja eestlaste lemmik Max Vorovski. Lisaks sellele matšile sai ringis näha veel Eesti paremikust Edvin Kibust, Markko Moisarit, Pavel Semjonovit, Ott Remmerit jt.

Õhtu oli lisaks karmidele matšidele vürtsitatud mitmete elamusterohkete üllatustega ja põnevate vaatemängudega, mida saab näha vastvalminud järelfilmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles