Postimees Londonis: Inglismaa treenis taas ilma Rooneyta

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Inglismaa jalgpallikoondis tegi päev enne mängu Eestiga koondise treeningbaasis St George's Parkis treeningu, kust puudus taas nende nimekaim mees Wayne Rooney.

Rooney on hädas hüppeliigese vigastusega, mis ei ole lubanud tal kolmel viimasel treeningul osaleda. Kui aga ründaja ei saa homme tõepoolest Wembely murule joosta, on ta siiski kindlasti staadionil kohal, sest talle antakse üle auhind Sir Bobby Charltoni rekordi ületamise ja Inglismaa koondise kõigi aegade suurimaks väravakütiks tõusmise puhul. Rooney on löönud Inglismaa koondises 107 mänguga 50 väravat.

Hommikuse treeningu jätsid vigastuse tõttu vahele ka Liverpooli ründaja Danny Ings ja Manchester Unitedi poolkaitsja Michael Carrick. Esimest vaevab sarnaselt Rooneyle hüppeliigese trauma, teine on hädas pisivigastusega. Tõenäoliselt asendab Rooneyt homme Arsenali ründaja Theo Walcott.

Taas lõid treeningul kaasa poolkaitsjad Jonjo Shelvey ja Andros Townsend, samuti osales vigastatud John Stonesi asemele kutsutud kaitsja Kyle Walker.

Eesti koondis teeb oma viimase mängueelse treeningu Wembley staadionil täna õhtul, Eesti ja Inglismaa kohtumine algab homme sealsamas Eesti aja järgi kell 21.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles