Postimees Londonis: Ferguson üritas kaks korda Poomi Manchesteri meelitada

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Poom.
Mart Poom. Foto: Elmo Riig

Inglismaa ajaleht The Sun avaldas tänases numbris enne mängu Eestiga artikli, kus sõna saab ka Eesti pikaaegne esiväravavaht ja praegu koondise treeneriteringi kuuluv Mart Poom.

«Inglismaa on juba edasi pääsenud, seega on meil hea võimalus näidata, mida me suurel areenil suudame. Kui mina Inglismaa vastu mängisin, olid neil rivis suured staarid nagu David Beckham, Steven Gerrard ja Michael Owen, aga nüüd on inglastel tublid noored mängijad, kes on kiired ja näljased,» sõnas kaheksa aastat tagasi Wembleyl Eesti koondise väravat kaitsnud Poom väljaandele.

The Sun meenutab, et Poom on oma endises koduklubis Derby Countys endiselt kangelase seisuses. «Kui olin Derbys, üritas Sir Alex Ferguson mind kaks korda Manchester Unitedisse teiseks väravavahiks värvata. Aga ma ei nõudnud kordagi üleminekut ja fännid peavad minust seetõttu siiani lugu,» rääkis Poom.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles