Piiroja juubelimäng koondises võib taas edasi lükkuda

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja (sininses särgis) palli pärast võitlemas.
Raio Piiroja (sininses särgis) palli pärast võitlemas. Foto: Priit Simson

Eesti jalgpallikoondist 99 korda esindanud ning ka kaptenipaela kandva Raio Piiroja juubelimäng võib teist korda ära jääda.

Eelmisel kuul toimunud EM-valikkohtumine Sloveeniaga olnuks tõenäoliselt Piirojale sajas matš koondises, kuid kohtumises Serbia­ga saadud valiktsükli teine kollane kaart tõmbas sellele lootusele kriipsu peale.
Rahvuskoondis peab teatavasti 17. novembril kodusel A. Le Coq Arenal sõprusmängu Liechtensteiniga ning siis oleks Piirojal võimalik jõuda sajanda mänguni, kuid ka seda ähvardab ärajäämine.
Takistuseks võivad saada Norra liiga üleminekumängud. Kui põhihooaja viimane kohtumine peetakse sel pühapäeval, siis matšid kõrgemasse seltskonda tõusmise eest langevad täpselt samale ajale Eesti koondise kohtumisega Liechtensteiniga.
«Kui tuleb üleminekumängudele minna, siis jääb teist korda järjest sajas kohtumine pidamata,» sõnas Piiroja. «Oleks super, kui Sarps­borg suudaks viimases voorus ära puterdada, kuid see eeldab, et ka meie pühapäeval võidaksime. Siiski ma väga lootusi ei hellitaks. Seda on küll valus öelda, kuid naaberküla Sarpsborgi meeskond on hooaja lõpus väga hästi mänginud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles